0
Hindeloopen
Katwijk
 • -35% Amplid LoveLife Wms 2019 -Snowboards - LoveLife Wms 2019 - Amplid

Amplid LoveLife Wms 2019

Een allmountain board speciaal voor de dames. Park, piste, poeder! De LoveLife doet het!Wat de producent zegt:Jam-packed with performance-orientated materials, technologies and design finesse, the Amplid LoveLife is aimed squarely at experienced and confident female snowboarders in search of the ultimate all-mountain machine.Its new directiona.. Laat meer zien
 • Speciale prijs:
  €325,00
  Oude prijs:
  €500,00
  U bespaart:
  35%
Lengte in cm Webshop Katwijk Hindeloopen
153 cm 1 stuk 1 stuk

Beschikbare opties:

Lengte in cm

Verlanglijst Product vergelijk

Amplid LoveLife Wms 2019 - Snowboards - LoveLife Wms 2019 - Amplid

Amplid LoveLife Wms 2019

Een allmountain board speciaal voor de dames. Park, piste, poeder! De LoveLife doet het!


Wat de producent zegt:

Jam-packed with performance-orientated materials, technologies and design finesse, the Amplid LoveLife is aimed squarely at experienced and confident female snowboarders in search of the ultimate all-mountain machine.

Its new directional geometry fuses freeride sincerity with ride-everything versatility. Directional Cruise Camber, which introduces just enough tip-rocker to a powerful set-back camber, boosts float but prioritizes control and stability. Thrash it around resort runs, fire out of the pipe or powder your nose in bottomless blower… whatever you want to ride, the LoveLife is game. 

A single, energized Carbon Pop Band runs along the LoveLife’s underside like a backbone, adding pop and vivacity. In mixed snow conditions Basalt Suspension Strips in a V-arrangement, from the inserts to the contact points, suppress vibrations.


Type Board: Allmountain

Een allmountain snowboard die je op alle aspecten van de berg kunt inzetten. Een allrounder dus. Je hebt hier zowel beginnende boards voor, als boards voor gevorderden en experts. Het voordeel van dit board is dat het juiste geen hele grote kenmerken heeft waarin het exceleert of uitsluit.  Je komt uit de voeten op elke ondergrond. Hierdoor is een allmountain board geschikt voor een beginner board.


Vorm board: Directional

Een Directional heeft juist wel een voorkeur. Niet alleen kan de vorm verschillen, maar ook het profiel van het board kan aan de voorkant anders zijn dan aan de achterkant. Het voordeel hiervan is juist dat hij perfect gemaakt wordt voor 1 specifieke rijrichting. Dit verbeterd de freeride eigenschappen van het board.


Profiel board: Hybrid Camber

Deze vorm van camber combineerd camber tussen de bindingen met rocker in de nose en tail. Deze vorm lijkt dus wat meer op de eigenschappen van een camber snowboard maar dan met de voordelen van rocker in de nose en tail. Het voordeel van deze zeer breed inzetbare shape is de grote stabilteit, kanten grip en met name pop. De rocker in de nose en tail zorgen voor een stukje vergevingsgezindheid en zorgen ervoor dat het board beter float in de poeder, makkelijk pressed en speelt. Deze shapes zijn zeer in trek bij de allmountain snowboarders die alle aspecten van het snowboarden leuk vinden, zowel freestyle als freeride met een actieve rijstijl.

Voordelen

•        Stabiel op snelheid
•        Precies met carven en grip
•        Allmountain inzetbaar (Park en poeder)
Nadelen
•        Op hoge snelheiden net iets minder precies en gripvol als de klassieke camber


Over het merk: Amplid

Amplid is in 2005 opgericht door 2 vrienden Peter Bauer en Anian Thrainer. Deze twee vrienden hadden hetzelfde doel en dat was: steeds betere ski’s en snowboards bedenken en maken!

Amplid is een bedrijf dat erg bewust en begaan is met hun omgeving. Dit laten ze blijken door alle materialen waar meegewerkt wordt van niet verder weg mogen komen dan 300 kilometer van hun fabriek. Dit doen ze omdat er op deze manier minder uitstoot van vieze gassen in de lucht komt voor het transport van deze producten.

Ook probeert Amplid zo veel mogelijk milieuvriendelijke materialen te gebruiken, een mooie quote die ze gebruiken luidt: Because at the end of the day, anything we can do to keep the mountains white is just good business sense!
Snowboard Specificaties
Niveau Beginner / Gevorderd
Type Allmountain
Profiel Hybrid Camber
Vorm Directional
Flex Medium / Stijf
Gender Dames

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha