0
Hindeloopen
Katwijk

Creative Army Five Sugars PU Blue

De Creative Army Five Sugars is een van de meest veelzijdige boards in de Creative Army lijn. Met een moderne rocker en meer volume kan je de golven super makkelijk starten. Door een 2+1 vin setup en met een v-bodem is de achterste helft draait het board erg makkelijk. Het vlakke midden gedeelte zorgt ervoor dat je het board goed kan trim.. Laat meer zien
  • Prijs:
    €1.049,00
Lengte in ft Webshop Katwijk Hindeloopen
9'1"

Beschikbare opties:

Lengte in ft

Creative Army Five Sugars PU Blue - Surfboards - Five Sugars PU Blue - Creative Army

Creative Army Five Sugars PU Blue

De Creative Army Five Sugars is een van de meest veelzijdige boards in de Creative Army lijn. Met een moderne rocker en meer volume kan je de golven super makkelijk starten. 
Door een 2+1 vin setup en met een v-bodem is de achterste helft draait het board erg makkelijk. Het vlakke midden gedeelte zorgt ervoor dat je het board goed kan trimmen en de concaaf in het voorste deel maakt het makkelijker om goede nose rides te maken. 
De Five Sugars is een perfect board voor shortboarders die een board zoeken voor de lagere dagen maar ook voor een longboarder die lekker op de neus van het board wil staan maar ook veel snelheid wil in minder perfecte golven.

9’1” x 22 1/4″ x 2 13/16” 68.75 ltr 7″ CA Custom Fin
9’6” x 23 1/2” x 3 1/16” 77.65 ltr 7” CA Custom Fin

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha