0
Hindeloopen
Katwijk
Op voorraad

Duotone Foil Wing

Waarschijnlijk heb je de videos al gezien en het nieuws al gehoord, de Duotone Foil Wing is beschikbaar. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is proberen en kijk hoe leuk deze nieuwe vorm van watersport is. Je zal een van de eerste zijn. De vleugels bestaan al een tijdje maar door het surf foilen is er eindelijk een goede reden om ze te gebruiken... Show More
  • Prijs:
    €499,00
Kitemaat Webshop Katwijk Hindeloopen
02.0 m2
03.0 m2
04.0 m2 1 stuk 1 stuk
05.0 m2
Foil Wing Webshop Katwijk Hindeloopen
Foil Wing Boom 5 stuks 1 stuk
Foil Wing Extra Webshop Katwijk Hindeloopen
Foil Wing Wrist Leash 5 stuks 1 stuk

Beschikbare opties:


Verlanglijst Product vergelijk

Duotone Foil Wing - Foil Wing - Foil Wing - Duotone

Duotone Foil Wing

Waarschijnlijk heb je de videos al gezien en het nieuws al gehoord, de Duotone Foil Wing is beschikbaar. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is proberen en kijk hoe leuk deze nieuwe vorm van watersport is. Je zal een van de eerste zijn. De vleugels bestaan al een tijdje maar door het surf foilen is er eindelijk een goede reden om ze te gebruiken. De Duotone FOil Wing is al een paar jaar in ontwikkeling en het design team heeft vele prototypes getest voordat de perfecte vorm gevonden was. Door een giek te gebruiken kan je de vleugel vasthouden waar je wil en heb je meer controle over de vleugel. De giek is verstelbaar zodat hij op alle maten vleugels van Duotone past. 

De Duotone Foil Wing is een lichte vleugel waar je veel controle mee hebt op het water en die een zeer goede response heeft. Wil je een keer wat nieuws gaan doen op het water dan is dit jou kans.

Let op: De Duotone Foil Wing komt zonder giek. Deze moet apart aangeschaft worden.

2.0m2 22-35 knopen
3.0m2 20-30 knopen
4.0m2 14-22 knopen
5.0m2 10-17 knopenGeef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed