0
Hindeloopen
Katwijk

Duotone Trust Bar Quad Control 2023

De Trust Bar is altijd het meest gebruikte systeem geweest voor riders die de voorkeur geven aan de traditionele depowerlijn en cleat-systeem, maar er is niets traditioneels aan de nieuwe 2023 Trust Bar!In plaats daarvan zit hij vol met de nieuwste technologieën, waaronder het nieuwe Iron Heart VI Click-In Safety System en FLITE99-lijnen. Dit is de.. Laat meer zien
  • Prijs:
    €549,00
Kitebar Webshop Katwijk Hindeloopen
Quad Control Bar 24m M/L 5 stuks

Beschikbare opties:

Duotone Trust Bar Quad Control 2023 - Barren & Pompen - Trust Bar Quad Control 2023 - Duotone

Duotone Trust Bar Quad Control 2023

De Trust Bar is altijd het meest gebruikte systeem geweest voor riders die de voorkeur geven aan de traditionele depowerlijn en cleat-systeem, maar er is niets traditioneels aan de nieuwe 2023 Trust Bar!In plaats daarvan zit hij vol met de nieuwste technologieën, waaronder het nieuwe Iron Heart VI Click-In Safety System en FLITE99-lijnen.

Dit is de enige bar die je ooit nodig zult hebben, omdat de barbreedte en de lijnlengtes gemakkelijk kunnen worden aangepast aan je kite. De bar is verstelbaar tussen 42 en 49 cm met 22m lijnen met 2m extensions.

De nieuwe Trust Bar brengt controle naar een nog hoger niveau, met een verbeterd depowersysteem en een grote stap voorwaarts voor de chicken loop. De nieuwe Iron Heart VI is voorzien van een Click-In veiligheidssysteem; hiermee kun je de chicken loop eenvoudig in de Iron Heart VI bevestigen. Perfect voor riders die een rope slider bar gebruiken en het is echte een grote hulp wanneer je je chicken loop popt en opnieuw in elkaar moet zetten, vooral op het water. Het is een geheel nieuwe Depower Line Setup inclusief een nieuwe Vario Cleat gecombineerd met de nieuwe Adjuster Clip zodat de depower line uit de weg kan worden gehaald. Deze is speciaal ontworpen voor Duotone, met een nieuwe Dyneema-lijn die slijtage minimaliseert en het beste aanvoelt aan je vingers. Het hele systeem was nog nooit zo optimaal en georganiseerd. De FLITE99-lijnen van Robline verminderen de luchtweerstand en bieden een directere stuurrespons. De nieuwe V Distributor III kan gemakkelijk worden afgesteld, zodat je de power lijnen snel kunt splitsen. Hij kan ook makkelijk volledig worden verwijderd zodat je een zeer lage V kunt hebben; dit maakt de Trust Bar compatibel met de meeste kites op de markt. De nieuwe pigtails hebben minder omhulzing; alleen daar waar het nodig is, dit vermindert het gewicht en de weerstand door de lucht op een kritisch verbindingspunt met de kite. Er is een Suicide Ring leash-verbindingssysteem; vaar in volledige veiligheidsmodus of zet hem op suicide wanneer je gaat uithaken. Er is ook een nieuwe optionele Low V Distributor, speciaal voor scholen, die wordt geleverd met 12 m + 12 m lijnen. Als je een van de veiligste, meest gepolijste en getunede bars op de markt wilt, inclusief een breedteverstelling, dan is de Trust Bar de meest geavanceerde allround bar voor elk kitemodel of maat.

Er is geen 5e lijns upgrade-kit meer voor de Trust Bar.


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha