0
Hindeloopen
Katwijk
 • -67% Fanatic Stubby TE 2016
Op voorraad

Fanatic Stubby TE 2016

  De Fanatic Stubby is een compleet nieuw soort windsurfboard. Door gebruik te maken van een paralel lopende rail en een compacte lengte is het board super snel, stabiel en gebruiks vriendelijk. Het board komt in 2 maten. Een 77liter en een 88liter. In golfsurfland bestaat dit concept al wat langer dus waarom niet kijken of je dit ook in een .. Show More
 • Speciale prijs:
  €799,00
  Oude prijs:
  €2.399,00
  U bespaart:
  67%
Volume Webshop Katwijk Hindeloopen
88L

Beschikbare opties:


Verlanglijst Product vergelijk

Fanatic Stubby TE 2016

 

De Fanatic Stubby is een compleet nieuw soort windsurfboard. Door gebruik te maken van een paralel lopende rail en een compacte lengte is het board super snel, stabiel en gebruiks vriendelijk. Het board komt in 2 maten. Een 77liter en een 88liter. In golfsurfland bestaat dit concept al wat langer dus waarom niet kijken of je dit ook in een windsurfboard kan gebruiken.

Door gebruikt te maken van een rechte outline krijg je een vrij brede neus en tail maar kan het board in het midden wat smaller. Het board wordt daardoor erg stabiel in de bottomturns (veel rail in het water). En doordat je ver achterop staat draait het board ook super kort. Een paar lange vinnen in combinatie met de bodemvorm zorgen voor veel grip zodat hoogte lopen ook geen probleem meer wordt.

Eigenlijk is de Stubby door zijn snelheid, stabilteit en wendbaarheid een geweldig board voor de Nederlandse Noordzee.

Wij gaan er zeker voor zorgen dat dit board zoveel mogelijk gebruikt gaat worden en we jullie ook kunnen overtuigen van zijn kwaliteiten.

Windsurfboard Specificaties
Discipline Wave
Modeljaar 2016
Vin setup Single / Thruster
Vinbox US box + Slotbox

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed