0
Hindeloopen
Katwijk
 • -35% Jones Ultra Mountain Twin 2019 -Snowboards - Ultra Mountain Twin 2019 - Jones

Jones Ultra Mountain Twin 2019

De Jones Ultra Mountain Twin  is een directional twin freestyle board gemaakt van de beste materialen.Een uitgebalanceerde rocker in de tip en tail zorgt voor veel "float" in de poedersneeuw en de camber onder de voeten i.c.m. Traction Tech zorgt voor veel grip op de piste. Ook als deze goed hard is. De sintered 9900 base l.. Show More
 • Speciale prijs:
  €390,00
  Oude prijs:
  €599,95
  U bespaart:
  35%
Lengte in cm Webshop Katwijk Hindeloopen
160 cm 1 stuk 1 stuk

Beschikbare opties:


Verlanglijst Product vergelijk

Jones Ultra Mountain Twin 2019 - Snowboards - Ultra Mountain Twin 2019 - Jones

Jones Ultra Mountain Twin 2019

De Jones Ultra Mountain Twin  is een directional twin freestyle board gemaakt van de beste materialen.

Een uitgebalanceerde rocker in de tip en tail zorgt voor veel "float" in de poedersneeuw en de camber onder de voeten i.c.m. Traction Tech zorgt voor veel grip op de piste. Ook als deze goed hard is. De sintered 9900 base levert heel veel snelheid zodat je flink hoog kunt springen. 

Door de gebruikte materialen is de Ultra mountain Twin het lichtste en sterkste board dat er te krijg is.

Wat de producent zegt:

WEAPON OF CHOICE FOR SAMMY LUEBKE,

THREE-TIME FREERIDE WORLD TOUR CHAMPION

The Ultra Mountain Twin is a lean and mean directional twin freestyle board built with speed boosting, chatter sucking premium materials. It’s designed for the expert freerider who likes to throw big tricks outside the terrain park. Balanced rocker in the tip and tail deliver serious float in the soft stuff while camber underfoot combined with Traction Tech 2.0 give the Ultra Mountain Twin snap and hold on hard pack. The Sintered 9900 base provides the speed boost you need to go big off any feature while the Flax/Basalt Power Stringers and Ash Veneer topsheet provide the stability to stomp.

The Ultra Mountain Twin’s updated FSC Power Core is specially profiled for unmatched torsional response and “pedal power” between the feet.


Type snowboard: Freestyle

Een freestyle snowboard is vooral speels en erg vergevings gezind. Een freestyle board gebruikt voor rails en boxes en jumps hebben een flat of rocker profiel. In de halfpipe is een camber voor zijn precisie een geschikt.  


Vorm snowboard: Directional Twin

Met een Directional Twin rijdt je een board die in vorm wel een duidelijke voor en achterkant heeft, maar waar de bindingen wel in het midden staan. In de praktijk is dit board zowel over je linker als rechter voet te rijden maar verschilt het board (licht) in performance hierbij. Mocht je in de positie komen dat je switch rijdt dan kan je gemakkelijk terugdraaien.

Profiel snowboard: Hybrid camber

Deze vorm van camber combineerd camber tussen de bindingen met rocker in de nose en tail. Deze vorm lijkt dus wat meer op de eigenschappen van een camber snowboard maar dan met de voordelen van rocker in de nose en tail. Het voordeel van deze zeer breed inzetbare shape is de grote stabilteit, kanten grip en met name pop. De rocker in de nose en tail zorgen voor een stukje vergevingsgezindheid en zorgen ervoor dat het board beter float in de poeder, makkelijk pressed en speelt. Deze shapes zijn zeer in trek bij de allmountain snowboarders die alle aspecten van het snowboarden leuk vinden, zowel freestyle als freeride met een actieve rijstijl.

Voordelen
•        Stabiel op snelheid
•        Precies met carven en grip
•        Allmountain inzetbaar (Park en poeder)
Nadelen
•        Op hoge snelheiden net iets minder precies en gripvol als de klassieke camber

Over het merk:
Jones is committed to being an outdoor industry leader in the fight against climate change. Building snowboards will always have an environmental footprint so we strive to minimize this footprint whenever possible by developing new eco-tech and supporting organizations that fight against climate change on the front lines. We take these efforts seriously because we care about how our actions will affect the environment for future generations.

Snowboard Specificaties
Niveau Gevorderd / Expert
Type Allmountain
Profiel Hybrid camber
Vorm Directional Twin
Flex Stijf
Gender Unisex

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed