0
Hindeloopen
Katwijk

Duotone Trust Bar Quad Control 2021

Voor 2021 garandeert de excellente Duotone Trust Bar superieure functionaliteit waardoor het een van de beste en veiligste 4-lijns bar op de markt is, nu uitgerust met FLITE99 lijnen van Robline! De chicken loops zijn leverbaar in verschillende opties. Wanneer je een bar koopt, kun je kiezen voor de chicken loop die het beste bij jouw vaarstijl pas.. Laat meer zien
  • Prijs:
    €469,00
Kitebar Webshop Katwijk Hindeloopen
Quad Control Bar 22m S/M
Quad Control Bar 24m M/L

Beschikbare opties:

Kitebar

Verlanglijst Product vergelijk

Duotone Trust Bar Quad Control 2021 - Barren & Pompen - Trust Bar Quad Control 2021 - Duotone

Duotone Trust Bar Quad Control 2021

Voor 2021 garandeert de excellente Duotone Trust Bar superieure functionaliteit waardoor het een van de beste en veiligste 4-lijns bar op de markt is, nu uitgerust met FLITE99 lijnen van Robline! De chicken loops zijn leverbaar in verschillende opties. Wanneer je een bar koopt, kun je kiezen voor de chicken loop die het beste bij jouw vaarstijl past.

De Duotone Trust Bar biedt superieure functionaliteit waardoor het een van de beste en veiligste 4-lijns bar op de markt is, nu met nieuwe FLITE99-lijnen van Robline. De chicken loops zijn verkrijgbaar in vier verschillende opties en er wordt nu ook een Quick Release Wakestyle Kit aangeboden. Wanneer je een bar koopt, kun je kiezen voor de chicken loop die het beste bij jouw vaarstijl past. Het Iron Heart IV veiligheidssysteem is terug en is nu voorzien van een Suicide Ring III. Met deze ring kun je een suicide-systeem creëeren, wat de ring en de leash omhoog en uit de weg van de chicken loop houdt. Dit maakt het nog gemakkelijker om snel in en uit te haken bij freestyle tricks. Je kunt ook een 5th Element upgradekit aanschaffen en de Trust Bar veranderen in een 5 lijn- setup.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha