0
Hindeloopen
Katwijk

RRD Obsession MK10 2018 (DEMO)

De nieuwe RRD Obsession MK10 is de freestyle kite van RRD. Voor het 10de model is de Obsession Pro samengevoegd met de gewone Obsession. Dit wordt de kite voor hoge sprongen, mega loops en unhooked trucs. De nieuwe Obsession lijkt erg op de Obsession Pro en is dus een echte c-shape kite maar door de stand van de struts iets te veranderen herstart h.. Show More
  • Prijs:
    €425,00
Kitemaat Webshop Katwijk Hindeloopen
06.0 m2 1 stuk 1 stuk
10.5 m2
10.5 m2 1 stuk 1 stuk

Beschikbare opties:


Verlanglijst Product vergelijk

RRD Obsession MK10 2018 (DEMO) - Kitesurf Gebruikt - Obsession MK10 - RRD

RRD Obsession MK10 2018 (DEMO)

De nieuwe RRD Obsession MK10 is de freestyle kite van RRD. Voor het 10de model is de Obsession Pro samengevoegd met de gewone Obsession. Dit wordt de kite voor hoge sprongen, mega loops en unhooked trucs.

De nieuwe Obsession lijkt erg op de Obsession Pro en is dus een echte c-shape kite maar door de stand van de struts iets te veranderen herstart hij makkelijker en het mooiste is dat je hem zowel 4-lijns als 5-lijns kan varen.

In de 5-lijnssetup draait de kite sneller, is hij makkelijker uit het water te herstarten, spring je hoger en heb je meer hang time.

Als je niet heel veel uitgehaakte trucs doet en constant wakestyle wil varen is de 4-lijns setup lekkkerder.

Deze Obsession MK10 kites zijn een paar keer gebruikt als demo kites maar in absolute top staat. Er zit geen bar of pomp bij.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed