0
Hindeloopen
Katwijk
 • -25% Mystic Majestic Waist Harness - No Spreaderbar Lime
Op voorraad

Mystic Majestic Waist Harness - No Spreaderbar Lime

De Mystic Majestic Kitesurf Waist Harness wordt het nieuwe vlaggenschip van de Mystic trapezes. De Majestic is een hardshell trapeze die erg stijf is en goed rond je lichaam blijft zitten. Mystic heeft het voor elkaar gekregen dat er wel wat flex in de trapeze zit zodat hij de vorm van je lichaam goed volgt. Het rugpaneel is gemaakt van een gl.. Show More
 • Speciale prijs:
  €201,75
  Oude prijs:
  €269,00
  U bespaart:
  25%
Maat Webshop Katwijk Hindeloopen
M
Trapezehaak Webshop Katwijk Hindeloopen
Mystic Bananabar Windsurf
Mystic Bananabar Kite
Mystic Multi Spreader Clickerbar 4.0
Mystic Clickerbar 4.0 Surf
Maat Trapezehaak Webshop Katwijk Hindeloopen
S/M
L/XL

Beschikbare opties:

Mystic Majestic Waist Harness - No Spreaderbar Lime

De Mystic Majestic Kitesurf Waist Harness wordt het nieuwe vlaggenschip van de Mystic trapezes. De Majestic is een hardshell trapeze die erg stijf is en goed rond je lichaam blijft zitten. Mystic heeft het voor elkaar gekregen dat er wel wat flex in de trapeze zit zodat hij de vorm van je lichaam goed volgt. Het rugpaneel is gemaakt van een glasconstructie, daardoor is hij lekker stijf en geeft veel steun maar is hij wat goedkoper dan de Majestic-X. Ook is de trapeze wat minder stijf.
IV-FOAM, intelligent Viscoelastic foam neemt de vorm van je lichaam aan waardoor je maximaal comfort hebt en de trapeze goed op zijn plek blijft zitten.

De  Mystic Majestic Kitesurf Waist Harness komen zonder trapezehaak. Je kan nu zelf kiezen welke haak je erbij wil hebben. Je kan kiezen uit de Mystic Multi Spreader Clickerbar 4.0, de Clickerbar 4.0 Surf, de Banana Kite Spreader Bar en de Banana Wind Spreader Bar.

Nu tijdelijk bij aanschaf van een Mystic Majestic trapeze, de trapezehaak voor de halve prijs.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed