0
Hindeloopen
Katwijk
Op voorraad

Naish Wing Surfer

De Naish Wing Surfer is een opblaasbare vlieger/vleugel om je sup of sup foil mee voort te bewegen. De Wing Surfer is een compleet nieuwe manier van watersport. Door de vleugel kan je op een makkelijke manier de hydrofoil  uit het water krijgen en heb je de techniek snel onder de knie. Je kan hem natuurlijk ook zonder foil gebruiken en dan kan.. Show More
  • Prijs:
    €799,00
Webshop Katwijk Hindeloopen

Naish Wing Surfer

De Naish Wing Surfer is een opblaasbare vlieger/vleugel om je sup of sup foil mee voort te bewegen. De Wing Surfer is een compleet nieuwe manier van watersport. Door de vleugel kan je op een makkelijke manier de hydrofoil  uit het water krijgen en heb je de techniek snel onder de knie. Je kan hem natuurlijk ook zonder foil gebruiken en dan kan je met heel weinig wind snelheid maken op je sup.
De vleugel heeft een oppervlakte van 4.0m2. In deze maat is hij is te suppen vanaf een knoop of 8 en hydrofoilen gaat vanaf een knoop of 15.

! De Naish Wing-Surfer is zo gewild dat deze zeer beperkt te krijg is. De volgende levering zal eind augustus begin september zijn.


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed