0
Hindeloopen
Katwijk
 • -50% North Neo 2017 -Kites - Neo - North Kiteboarding
Op voorraad

North Neo 2017

  De 2017 North Neo is een hardcore wave kite. Deze kite is perfect voor iedereen die wil golfrijden of wave freestyle tricks wil doen. De Neo is zo gemaakt dat hij 1-2 m2 kleiner kan worden gevaren dan andere kites. Daardoor is de kite natuurlijk sneller. Door de shape van de vlieger kan je er makkelijk achteraan gaan wanneer je down the lin.. Show More
 • Speciale prijs:
  €659,00
  Oude prijs:
  €1.319,00
  U bespaart:
  50%
Kitemaat Webshop Katwijk Hindeloopen
09.0 m2
Kitebar Webshop Katwijk Hindeloopen
Quad Control Bar 24m M/L
Chickenloop Webshop Katwijk Hindeloopen
Quick Release Freeride Kit
Kitepomp Webshop Katwijk Hindeloopen
Pomp

Beschikbare opties:


Verlanglijst Product vergelijk

North Neo 2017 - Kites - Neo - North Kiteboarding

North Neo 2017

 

De 2017 North Neo is een hardcore wave kite. Deze kite is perfect voor iedereen die wil golfrijden of wave freestyle tricks wil doen. De Neo is zo gemaakt dat hij 1-2 m2 kleiner kan worden gevaren dan andere kites. Daardoor is de kite natuurlijk sneller. Door de shape van de vlieger kan je er makkelijk achteraan gaan wanneer je down the line gaat maar geeft geleidelijk kracht wanneer nodig.

Doordat de Neo makkelijk stuurt, lekkere bardruk en heel snel uit het water komt is het ook een perfecte freeride kite en heel goed te gebruiken door de beginnende kitesurfer. Of je nou een twintip of een directional gebruikt de Neo zal je veel plezier geven.

 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed