0
Hindeloopen
Katwijk

RRD Barracuda LTE 5 8 Y26

De Barracuda is een snel board en gemaakt om full power te gaan. Ondanks dit is het board voor Y26 ook een echte all rounder geworden. Hierdoor kan dit board het enigste board zijn dat je nodig hebt. Het board is ontwikkeld in Kaapstad en uiterst geschikt voor zowel lichte wind als harde wind. De Barracuda is snel, heeft veel grip en houd zich staa.. Laat meer zien
  • Prijs:
    €949,00
Webshop Katwijk Hindeloopen
4 stuks

Verlanglijst Product vergelijk

RRD Barracuda LTE 5 8 Y26 - Directional - Barracuda 5 8 LTE Y26 - RRD

RRD Barracuda LTE 5'8 Y26

De Barracuda is een snel board en gemaakt om full power te gaan. Ondanks dit is het board voor Y26 ook een echte all rounder geworden. Hierdoor kan dit board het enigste board zijn dat je nodig hebt. Het board is ontwikkeld in Kaapstad en uiterst geschikt voor zowel lichte wind als harde wind. De Barracuda is snel, heeft veel grip en houd zich staande in de meest extreme condities.

Features:
  • Een smalle pintail winger tail voor veel grip en oneindige turn mogelijkheden.
  • Volledig mono-concave met rocker bij de tail. Snel planeren en controle in choppy water.
  • Volume zit in het midden tussen de voeten, dit zorgt voor veel drijfvermogen en momentum houden met lagere snelheden.
  • Dunne rails van voor naar achter. Zo heb je maximale grip met snelheid en wordt het volume laag gehouden om gewicht te besparen.

LTE:
Gaat het langst mee van alle constructies, LTE is erg sterk tegen impact. De core van het board is volgens RRD zo sterk dat je er mee zou kunnen surfen zonder dat er laminaat op het board zit!

Afmetingen:
5’8″x 18 ¾” “x 2 ⅛   24 LTS

Round Winger Tail:
Maximale tractie en controle tijdens het surfen. Dit is de smalste tail van alle standaard surfboard shapes. Door de smalle tail heb je makkelijk grip op het water en voelt de turn constant aan. Dit design zorgt voor een goede water flow over de tail van het board, hierdoor hou je het board makkelijk in de turn en schiet het board niet ineens bij je vandaan.


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha