0
Hindeloopen
Katwijk

RRD Barracuda Y27 2022 LTE

De Barracuda is een snel board en gemaakt om full power te gaan. Het board is ontwikkeld en getest in Kaapstad door Ralf Bachschuster, een van de meest invloedrijke en radicale kiteboarders in de Zuid-Afrikaanse kite-scene. De Barracuda is snel, heeft veel grip en houd zich staande in de meest extreme condities. Door een aantal kleine shape-aanpass.. Laat meer zien
  • Prijs:
    €1.059,00
Webshop Katwijk Hindeloopen
5 stuks

Verlanglijst Product vergelijk

RRD Barracuda Y27 2022 LTE - Directional - Barracuda Y27 2022 LTE - RRD

RRD Barracuda Y27 2022 LTE

De Barracuda is een snel board en gemaakt om full power te gaan. Het board is ontwikkeld en getest in Kaapstad door Ralf Bachschuster, een van de meest invloedrijke en radicale kiteboarders in de Zuid-Afrikaanse kite-scene. De Barracuda is snel, heeft veel grip en houd zich staande in de meest extreme condities. Door een aantal kleine shape-aanpassingen ten opzichten van voorgaande jaren werkt dit board ook ontzettend goed in mindere heftige omstandigheden en is dit dus het enige board wat je nodig hebt!

Eigenschappen:
  • Een iets bredere uitlijning richting de neus in combinatie met de Pin Winger Tail zorgen voor controle en comfort met veel wendbaarheid maar genoeg grip.
  • Volledig mono-concave met rocker bij de tail. Snel planeren en controle in choppy water.
  • Volume zit in het midden tussen de voeten, dit zorgt voor veel drijfvermogen en momentum houden met lagere snelheden.
  • Dunne rails van voor naar achter. Zo heb je maximale grip met snelheid en wordt het volume laag gehouden om gewicht te besparen.

Afmetingen:
5’8″x 18 ¾” “x 2 ⅛ | 24 LTS

LTE-Technologie:
De LTE-Technologie lijkt misschien wat simpel maar het tegendeel is waar, het is juist een van de meest complexe en innovatieve bouwwijze op dit moment! Net zoals bij de Pro-Technologie wordt de core van deze boards in een mal omlegd met een een ander soort kunststof. Door dit proces is de core van deze boards veel sterker dan de bekende CNC-productie. Door dit proces zou het zelfs mogelijk zijn om te surfen op de core zonder laminatie! Door de laminatie van bamboe en de glassing krijgt dit board ook de juiste flex en sterkte tegen impact. De matt grijze afwerking zorgt voor een goede weerbaarheid tegen UV-stralen en een makkelijk te repareren oppervlakte.


Round Winger Tail:
Maximale grip en controle tijdens het surfen. Dit is de smalste tail van alle standaard surfboard shapes. Door de smalle tail heb je makkelijk grip op het water en voelt de turn constant aan. Dit design zorgt voor een goede water flow over de tail van het board, hierdoor hou je het board makkelijk in de turn en schiet het board niet ineens bij je vandaan.


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha