0
Hindeloopen
Katwijk

RRD C.O.T.A.N. Flight Y27 2022 LTE

De C.O.T.A.N. is het meest speelse kiteboard van RRD. Medium hoge golven surfen, freestylen of zelfs foilen dit board kan het allemaal! En is door z'n korte lengte niet ook nog eens super makkelijk op vakantie mee te nemen.De naam C.O.T.A.N. komt van Cut Off Tail And Nose waardoor je weinig lengte hebt maar geen te kort aan volu.. Laat meer zien
  • Prijs:
    €1.059,00
Lengte in ft Webshop Katwijk Hindeloopen
5'0" 1 stuk

Beschikbare opties:

Lengte in ft

Verlanglijst Product vergelijk

RRD C.O.T.A.N. Flight Y27 2022 LTE - Directional - C.O.T.A.N. Flight Y27 2022 LTE - RRD

RRD C.O.T.A.N. Flight Y27 2022 LTE

De C.O.T.A.N. is het meest speelse kiteboard van RRD

Medium hoge golven surfen, freestylen of zelfs foilen dit board kan het allemaal! En is door z'n korte lengte niet ook nog eens super makkelijk op vakantie mee te nemen.

De naam C.O.T.A.N. komt van Cut Off Tail And Nose waardoor je weinig lengte hebt maar geen te kort aan volume.

Afmetingen:
5’0” x 17 ½” x 2” 20 LTS
5’2” x 18” x 2” 22 LTS

LTE-Technologie:
De LTE-Technologie lijkt misschien wat simpel maar het tegendeel is waar, het is juist een van de meest complexe en innovatieve bouwwijze op dit moment! Net zoals bij de Pro-Technologie wordt de core van deze boards in een mal omlegd met een een ander soort kunststof. Door dit proces is de core van deze boards veel sterker dan de bekende CNC-productie. Door dit proces zou het zelfs mogelijk zijn om te surfen op de core zonder laminatie! Door de laminatie van bamboe en de glassing krijgt dit board ook de juiste flex en sterkte tegen impact. De matt grijze afwerking zorgt voor een goede weerbaarheid tegen UV-stralen en een makkelijk te repareren oppervlakte.SWALLOW WINGER TAIL:
De SWALLOW WINGER TAIL zorgt voor controle, progressieve turns en een verbeterde pop. Omdat de tail wat breder maakt het dit board wat beter geschikt voor kleine golven. 

 

Het board komt met een setje thruster fins van K4.
Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha