0
Hindeloopen
Katwijk
 • -41% RRD Global Bar v8.2 -Barren & Pompen - Global Bar v8.2 - RRD

RRD Global Bar v8.2

De  'RRD Global Bar V8' is uitgerust met speciale lijnen genaamd 'RIGID THREAD LINES'. Deze worden exclusief gebruikt in de RRD-bars met groot succes sinds meer dan 7 jaar. Een product dat nu over de hele wereld wordt getest, maar er is weinig bekend over de details van kiteboarders. Al onze lijnen worden geproduceerd en ontwikkeld in Italië, .. Show More
 • Speciale prijs:
  €299,00
  Oude prijs:
  €509,00
  U bespaart:
  41%
Kitebar Webshop Katwijk Hindeloopen
RRD Global Bar V8.2 55cm 2 stuks 2 stuks 2 stuks

Beschikbare opties:


Verlanglijst Product vergelijk

RRD Global Bar v8.2 - Barren & Pompen - Global Bar v8.2 - RRD

RRD Global Bar v8.2

De  'RRD Global Bar V8' is uitgerust met speciale lijnen genaamd 'RIGID THREAD LINES'. Deze worden exclusief gebruikt in de RRD-bars met groot succes sinds meer dan 7 jaar. Een product dat nu over de hele wereld wordt getest, maar er is weinig bekend over de details van kiteboarders. Al onze lijnen worden geproduceerd en ontwikkeld in Italië, met een wereldwijd patent dat alleen aan RRD wordt verleend. De 'Rigid Thread Lines' zijn het resultaat van de samenwerking met een Italiaans productiebedrijf dat meer dan vijftig jaar ervaring heeft in de verwerking van textielvezels, met behulp van de meest recente en innovatieve exotische vezels, gecombineerd met een grondige kennis van het fysieke en mechanische eigenschappen van Dyneema. Absoluut de lijnen met de minste rek!!


Door simpelweg de EVA-vlotter omhoog of omlaag te duwen, kunt u de de-power-touwlengte inkorten volgens de lengte van uw armen of afhankelijk van de omstandigheden waarin u aan het kiten bent. Deze stopbal is een handige functie voor mensen met kortere armen of voor specifieke doeleinden/trucks.  Dit kan ook worden gebruikt om de vlieger stabieler te maken bij weinig wind, wat handig is voor scholen.

U hebt de mogelijkheid om de klittenbandlus op het de-power snoer te gebruiken om te voorkomen dat het snoer rondwaait wanneer de vlieger wordt uitgeschakeld.


Uiteraard bezorgen we u nog steeds de bar met de exclusieve RRD Rigid thread-lijnen. Deze lijnen zijn gemaakt met behulp van de nieuwste vezels en een innovatief productieproces. Niet alleen zijn de lijnen gemakkelijker om los te maken, maar het belangrijkste is dat ze niet uitrekken!

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed