0
Hindeloopen
Katwijk

RRD Kiatta Classic Y26

De Kiatta is het beste allround board in de range van RRD, het maakt niet uit wat de condities zijn. Het is het perfecte board voor iedereen die opzoek is naar een board die allles kan. De iconische shape  is perfecte voor de kleinere en medium grote golven. De square tail, brede neus en lange rails zorgen voor ultieme controle, maar ook voor .. Laat meer zien
  • Prijs:
    €1.099,00
Lengte in ft Webshop Katwijk Hindeloopen
5'6" 4 stuks
5'8" 5 stuks

Beschikbare opties:

Lengte in ft

Verlanglijst Product vergelijk

RRD Kiatta Classic Y26 - Directional - Kiatta Classic Y26 - RRD

RRD Kiatta Classic Y26

De Kiatta is het beste allround board in de range van RRD, het maakt niet uit wat de condities zijn. Het is het perfecte board voor iedereen die opzoek is naar een board die allles kan. De iconische shape  is perfecte voor de kleinere en medium grote golven. De square tail, brede neus en lange rails zorgen voor ultieme controle, maar ook voor het maken van snelle turns. Ondanks dat de tail wat breder is geeft het nog een los gevoel. De brede tail in combinatie met de rails zorgen dat jij dit board soepel kan carven.

Features:
  • De bredere neus zorgt voor een grotere gebruik range.
  • De square tail zorgt voor controle en snel planeren in alle condities.
  • Dunne rails van voor naar achter.
  • Thruster vin setup, om radicale turns te maken in alle golven.
  • Strictly thruster fin setup for pure, essential, radical turns in any wave size

Afmetingen:
5’6″x19 ¼”x2 ¼ “ 25 LTS
5’8″x19 ¾” x2 ⅜” 28 LTS

Classic PU:
Deze constructie is ontwikkeld om een echt surfboard gevoel te geven en om volledige controle te houden in choppy water. Deze constructie is geschikt voor iedereen die er van houd om een puur surfgevoel onder de voeten te hebben.

Square Tail:
De square tail zorgt vooral voor stabiliteit. Doordat de tail zo breed is, is er weinig curve in de rails. Dit betekent veel snelheid en controle. De hoeken van de square tail bijten zich vast in de golf om zo korter te kunnen draaien en sneller van richting te veranderen.


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha