0
Hindeloopen
Katwijk

RRD Maquina Classic Y26

De Maquina is een klassieke thruster, dit board moet je gebruiken als je opzoek bent naar een volledig betrouwbare shape. Dit kite surfboard voelt dankzij zijn klassieke surfboard gevoel al snel aan als een onderdeel van je lichaam, zo kan jij je focussen op het maken van de beste lijnen in de golven. Je kunt dit board gebruiken in de grootste golv.. Laat meer zien
  • Prijs:
    €1.139,00
Lengte in ft Webshop Katwijk Hindeloopen
3'10" 4 stuks
5'7" 4 stuks
5'11" 5 stuks
6'1" 4 stuks

Beschikbare opties:

Lengte in ft

RRD Maquina Classic Y26 - Directional - Maquina Classic Y26 - RRD

RRD Maquina Classic Y26

De Maquina is een klassieke thruster, dit board moet je gebruiken als je opzoek bent naar een volledig betrouwbare shape. Dit kite surfboard voelt dankzij zijn klassieke surfboard gevoel al snel aan als een onderdeel van je lichaam, zo kan jij je focussen op het maken van de beste lijnen in de golven. Je kunt dit board gebruiken in de grootste golven en het zal je alle nodige grip geven. Grip maar nog wel de precisie om het board exact te plaatsen waar jij wilt. 

Classic PU:
Deze constructie is ontwikkeld om een echt surfboard gevoel te geven en om volledige controle te houden in choppy water. Deze constructie is geschikt voor iedereen die er van houd om een puur surfgevoel onder de voeten te hebben.

Afmetingen:
5’5”x17 1/2”x1 ⅞” 19 LTS
5’7″x17 ¾”x1 ⅞ “ 20 LTS
5’9″x18 “x2 “         22 LTS
5’11″x18 ¼”x2 ⅛ 24 LTS
6’1”x18 ¾ “x2 ⅛ “ 26 LTS

Features:
  • Een soft winger design om snel te planeren en controle op hoge snelheid.
  • Dunne rails vanaf de voorkant tot de achterkant.
  • Super dun profiel
  • Diepe concave over heel het board met een vlakke, kicked tail en een progressieve rocker.
  • Thruster vin set up om radicale turns te kunnen doen in alle soorten golven.

Squash Tail:

Als je een board zoekt die snel reageert, is een squash tail een goede optie want dit zorgt dat het board snel los aan voelt. Dit zorgt er voor dat je board lekker makkelijk draait en het geeft een los gevoel aan het board. Een breed oppervlak in de tail zorgt dat je meer lift krijgt, dit zorgt dat je makkelijk snelheid behouwt en dat je snel planeert.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha