0
Hindeloopen
Katwijk
 • -45% RRD Poison Ltd V3 -Kitesurfboards - Poison Ltd V3 - RRD

RRD Poison Ltd V3

  Sinds de introductie van de RRD Poison is dit het meest gewilde freestyle kiteboard in de RRD range. Er is iets aan dit board wat wat er gewoon voor zorgt dat het een goed gevoel geeft. De RRD Poison Ltd is de carbon versie van de gewone Poison.De scoop-rocker lijn van de Poison V4 is gebasseerd op die van de V3 maar de outline is.. Laat meer zien
 • Speciale prijs:
  €495,00
  Oude prijs:
  €899,00
  U bespaart:
  45%
Kiteboard maat Webshop Katwijk Hindeloopen
136x40 cm 1 stuk 1 stuk

Beschikbare opties:

Kiteboard maat

Verlanglijst Product vergelijk

RRD Poison Ltd V3 - Kitesurfboards - Poison Ltd V3 - RRD

RRD Poison Ltd V3

 

Sinds de introductie van de RRD Poison is dit het meest gewilde freestyle kiteboard in de RRD range. Er is iets aan dit board wat wat er gewoon voor zorgt dat het een goed gevoel geeft. De RRD Poison Ltd is de carbon versie van de gewone Poison.
De scoop-rocker lijn van de Poison V4 is gebasseerd op die van de V3 maar de outline is compleet veranderd. De middelste 45cm van het board zijn recht waardoor je heel veel grip krijgt als je hoogte wil lopen. De tips zijn iet smaller geworden waardoor de eindsnelheid van het board hoger ligt en het board sneller reageert op verandering van richting. Door alle veranderingen heeft het de Poison een stuk meer pop gekregen.

De nieuwe RRD Poison is een schitterend freestyle board. Omdat sommige kitesurfers het board op hun manier willen fine tunen zijn er ABS channels in het board geplaatst zodat iedereen zijn RRD Rad Pads op de perfecte positie kan zetten.

Op het board zitten standaard de erg comfortabele RRD Rad Pad Set V2.

 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha