0
Hindeloopen
Katwijk
 • -58% RRD Religion MK7 2017 -Kites - Religion MK7 - RRD
Op voorraad

RRD Religion MK7 2017

  De RRD Religion MK7 is de nieuwe wave kite van RRD en is de meest succesvolle kite in de range. Om de Religion ieder jaar beter te maken valt niet mee maar het is toch weer gelukt.Door de tips compleet opnieuw te ontwikkelen reageert de vlieger nog sneller en voel je de kite beter op de bar. De bridles van de kite zijn weer te verzette.. Show More
 • Speciale prijs:
  €475,00
  Oude prijs:
  €1.129,00
  U bespaart:
  58%
Kitemaat Webshop Katwijk Hindeloopen
07.0 m2 1 stuk 1 stuk
Kitebar Webshop Katwijk Hindeloopen
RRD Global Bar V8.2 55cm 18 stuks 5 stuks 13 stuks
Kitepomp Webshop Katwijk Hindeloopen
Pomp 150 stuks 10 stuks 10 stuks

Beschikbare opties:


Verlanglijst Product vergelijk

RRD Religion MK7 2017 - Kites - Religion MK7 - RRD

RRD Religion MK7 2017

 

De RRD Religion MK7 is de nieuwe wave kite van RRD en is de meest succesvolle kite in de range. Om de Religion ieder jaar beter te maken valt niet mee maar het is toch weer gelukt.

Door de tips compleet opnieuw te ontwikkelen reageert de vlieger nog sneller en voel je de kite beter op de bar. De bridles van de kite zijn weer te verzetten van onshore naar een sideshore positie. Daardoor is de bardruk aan te passen, de draaissnelheid van de kite te veranderen en de positie in het windvenster aan te passen.
De kite is ook super sterk. Door 40% heavy duty dacron te gebruiken en 60% lichtgewicht doek is de kite bullet proof. 

Nog een voordeel van de nieuwe Religion is dat het inzetbereik groter geworden is. Zowel in het onderste als het bovenste bereik. De vlieger heeft meer kracht, meer lift tijdens het springen en een depower die de kracht uit je kite haalt wanneer jij dat wil.

Kortom de RRD Religion is de perfecte wave kite en iedere kiter die kite op een directional board zou deze kite moeten gebruiken.

 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed