0
Hindeloopen
Katwijk
 • -30% RRD SH-Flight Alu 60 -Foils - SH-Flight Alu 60 - RRD

RRD SH-Flight Alu 60

Deze foil is geschikt om te gebruiken als beginner, de foil is zo gemaakt dat hij lift begint te geven op lagen snelheid. Door het 82cm brede voorblad krijg je al lift bij een snelheid van 6 knopen! De carbon center plate zorgt voor een stijve connectie met de fuselage. Het achterblad heeft een breedte van 52cm en is licht gekanteld, dit zorgt er v.. Laat meer zien
 • Speciale prijs:
  €925,00
  Oude prijs:
  €1.319,00
  U bespaart:
  30%
Webshop Katwijk Hindeloopen
1 stuk

Verlanglijst Product vergelijk

RRD SH-Flight Alu 60 - Foils - SH-Flight Alu 60 - RRD

RRD SH-Flight Alu 60

Deze foil is geschikt om te gebruiken als beginner, de foil is zo gemaakt dat hij lift begint te geven op lagen snelheid. Door het 82cm brede voorblad krijg je al lift bij een snelheid van 6 knopen! De carbon center plate zorgt voor een stijve connectie met de fuselage. Het achterblad heeft een breedte van 52cm en is licht gekanteld, dit zorgt er voor dat de foil beter geschikt is om te pompen. Daarnaast zorgt het ervoor dat de foil ten alle tijden onder water blijft, zelfs tijdens bochten op hoge snelheid.

De foil komt met een hull flat plate om te gebruiken met US boxen, zodat je de foil precies goed naar jou board en gewicht kan bevestigen. 


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha