0
Hindeloopen
Katwijk
 • -25% RRD Placebo Lightwind Y25 -Sale - Placebo Lightwind Y25 - RRD

RRD Placebo Lightwind Y25

De Placebo Lightwind is het perfecte board voor als de wind niet al te hard is. Door de constante curve rocker blijft het board hoog in het water liggen, hierdoor behoud je makkelijk snelheid, maar zorgt ook dat het board speels aan voelt. Zelfs als de wind wat harder wordt is dat geen reden om direct van board te wisselen, door de vlakke bodem en .. Laat meer zien
 • Speciale prijs:
  €414,00
  Oude prijs:
  €549,00
  U bespaart:
  25%
Kiteboard maat Webshop Katwijk Hindeloopen
145x45 cm

Beschikbare opties:

Kiteboard maat

RRD Placebo Lightwind Y25 - Sale - Placebo Lightwind Y25 - RRD

RRD Placebo Lightwind Y25

De Placebo Lightwind is het perfecte board voor als de wind niet al te hard is. Door de constante curve rocker blijft het board hoog in het water liggen, hierdoor behoud je makkelijk snelheid, maar zorgt ook dat het board speels aan voelt. Zelfs als de wind wat harder wordt is dat geen reden om direct van board te wisselen, door de vlakke bodem en dunne rails blijvend de upwind performance indrukwekkend. 

Size: 145x45

Lightwind Construction
This is one of the most advanced constructions out there; completely built and assembled in Europe with a new exclusive lightweight technology. It consists of a mix of CNC superlight Airex and wood Core in combination with reduced weight ABS sidewalls and laminated with a pre-preg Biaxial CARBON 220 grms. deck and bottom. You won’t find another twintip on the market with such a perfect strength – weight ratio.


Prijs is exclusief pads!


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha