0
Hindeloopen
Katwijk
 • -30% RRD Poison LTD Y25 -Sale - Poison LTD Y25 - RRD

RRD Poison LTD Y25

Het meest gewilde freestyle board uit de range van RRD is dit jaar gefinetuned met als doel. Voldoen aan de vraag van een groot aantal kiters met één doel: hoog springen! De outline en rocker lijn zijn gemaakt om de snelheid te verhogen en om meer pop te geven. Smalle tips zorgen voor controle en een stabiel vaar gevoel in alle condities. Door de c.. Laat meer zien
 • Speciale prijs:
  €619,00
  Oude prijs:
  €879,00
  U bespaart:
  30%
Kiteboard maat Webshop Katwijk Hindeloopen
136x40 cm 5 stuks
137x41 cm 1 stuk 1 stuk
138x42 cm 1 stuk 1 stuk
143x43 cm

Beschikbare opties:

Kiteboard maat

Verlanglijst Product vergelijk

RRD Poison LTD Y25 - Sale - Poison LTD Y25 - RRD

RRD Poison LTD Y25

Het meest gewilde freestyle board uit de range van RRD is dit jaar gefinetuned met als doel. Voldoen aan de vraag van een groot aantal kiters met één doel: hoog springen! De outline en rocker lijn zijn gemaakt om de snelheid te verhogen en om meer pop te geven. Smalle tips zorgen voor controle en een stabiel vaar gevoel in alle condities. Door de channels op de onderkant van het board is het met de Poison super makkelijk om de edge te houden in overpowered condities. Dit zorgt voor een "lock down feel" vlak voor dat je wilt gaan springen, een geweldige pop en volledig gebruik maken van de kite power zijn de resultaten. 

LTD:
Deze constructie is 20% lichter dan de klassieke constructie. LTD is dunner en reageert sneller. Dit zorgt voor meer pop en meer performance. Deze constructie is voor de sportievere kiter die wel fan is van een sessie vol energie en dynamiek.

Prijs is exclusief pads!


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha