0
Hindeloopen
Katwijk
 • -40% Salomon S/Max 6 + Lithium 10 2019 Wms -Sale - S/Max 6 Wms + Lithium 10 2019 - Salomon

Salomon S/Max 6 + Lithium 10 2019 Wms

Skiën en carven op hoge snelheid is waar deze ski voor gemaakt is. Hard gaan op geprepareerde pistes is met deze ski een kinderspel. De Carve Rocker en een zachtere flex zorgen dat je met deze ski super makkelijk je bochten kan inzetten. De ski heeft een woodcore met titanium verstevigingen, dit zorgt voor stabiliteit, krachtige feedback en voorkom.. Laat meer zien
 • Speciale prijs:
  €239,00
  Oude prijs:
  €399,95
  U bespaart:
  40%
Lengte in cm Webshop Katwijk Hindeloopen
162 cm 1 stuk 1 stuk

Beschikbare opties:

Lengte in cm

Verlanglijst Product vergelijk

Salomon S/Max 6 + Lithium 10 2019 Wms - Sale - S/Max 6 Wms + Lithium 10 2019 - Salomon

Salomon S/Max 6 + Lithium 10 2019 Wms

Skiën en carven op hoge snelheid is waar deze ski voor gemaakt is. Hard gaan op geprepareerde pistes is met deze ski een kinderspel. De Carve Rocker en een zachtere flex zorgen dat je met deze ski super makkelijk je bochten kan inzetten. De ski heeft een woodcore met titanium verstevigingen, dit zorgt voor stabiliteit, krachtige feedback en voorkomt vibratie.

Powerframe Fiber geeft veel power en stabiliteit, dit materiaal is licht en goed manoeuvreerbaar. Je krijgt hierdoor een geweldige feeling met de sneeuw. De Early Rise Tail zorgt voor meer ruimte voor foutjes en extra controle, dit is vooral te merken bij het uitkomen van de bochten.

Ski Specificaties
Gender Dames
Modeljaar 2019
Niveau Beginner / Gevorderd
Type Piste

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha