0
Hindeloopen
Katwijk

Amplid Souly Grail 23/25

Een heerlijk board om te carven en ook uiterst geschikt voor de poeder!Dit board is ideaal voor iedereen die het board graag op zijn edge zet op de piste. De camber w/ early rise shape zorgt voor stabiliteit tijdens het carven, daarnaast geeft het veel lift op lage snelheid. Perfect voor in de poeder.De core van het board maakt gebruik van Amplid's.. Laat meer zien
  • Prijs:
    €840,00
Lengte in cm Webshop Katwijk Hindeloopen
157 cm 1 stuk 1 stuk
162 cm 1 stuk 1 stuk

Beschikbare opties:

Amplid Souly Grail 23/25 - Snowboards - Souly Grail 23/25 - Amplid

Amplid Souly Grail 23/25

Een heerlijk board om te carven en ook uiterst geschikt voor de poeder!

Dit board is ideaal voor iedereen die het board graag op zijn edge zet op de piste. De camber w/ early rise shape zorgt voor stabiliteit tijdens het carven, daarnaast geeft het veel lift op lage snelheid. Perfect voor in de poeder.

De core van het board maakt gebruik van Amplid's HEXO2 technologie. Hierbij worden relatief zware hout gedeeltes vervangen door een licht gerecycled materiaal, hierdoor verdwijnt het zwaaigewicht van het board.

Biaxial Glass zorgt voor een geweldige balans tussen respons en speelsheid. Dit terwijl het board heerlijk licht blijft!


Shape snowboard: Directional

Een Directional heeft juist wel een voorkeur. Niet alleen kan de vorm verschillen, maar ook het profiel van het board kan aan de voorkant anders zijn dan aan de achterkant. Het voordeel hiervan is juist dat hij perfect gemaakt wordt voor 1 specifieke rijrichting. Dit is vaak het geval bij Freeride boards.


Over het merk: Amplid

Amplid is in 2005 opgericht door 2 vrienden Peter Bauer en Anian Thrainer. Deze twee vrienden hadden hetzelfde doel en dat was: steeds betere ski’s en snowboards bedenken en maken!

Amplid is een bedrijf dat erg bewust en begaan is met hun omgeving. Dit laten ze blijken door alle materialen waar meegewerkt wordt van niet verder weg mogen komen dan 300 kilometer van hun fabriek. Dit doen ze omdat er op deze manier minder uitstoot van vieze gassen in de lucht komt voor het transport van deze producten.

Ook probeert Amplid zo veel mogelijk milieuvriendelijke materialen te gebruiken, een mooie quote die ze gebruiken luidt: Because at the end of the day, anything we can do to keep the mountains white is just good business sense!

Snowboard Specificaties
Niveau Gevorderd / Expert
Type Allmountain
Profiel Camber
Vorm Directional
Flex Medium / Stijf
Gender Unisex

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha