0
Hindeloopen
Katwijk
  • -25% Nidecker Merc 22/23 -Sale - Merc 22/23 - Nidecker

Nidecker Merc 22/23

Progressie begint met zelfvertrouwen. De speelse Merc inspireert jou om het maximale uit jezelf te halen. Met dit board ben jij klaar voor elke piste. Er wordt gebruik gemaakt van een standaard Camrock profiel. Dit is een klassieke camber onder je voeten, maar de rocker is net wat meer verlengt. Hierdoor heb je veel grip op de edge, maar .. Laat meer zien
  • Speciale prijs:
    €285,00
    Oude prijs:
    €379,95
    U bespaart:
    25%
Lengte in cm Webshop Katwijk Hindeloopen
159 cm 1 stuk 1 stuk

Beschikbare opties:

Lengte in cm

Nidecker Merc 22/23 - Sale - Merc 22/23 - Nidecker

Nidecker Merc 22/23

Progressie begint met zelfvertrouwen. De speelse Merc inspireert jou om het maximale uit jezelf te halen. Met dit board ben jij klaar voor elke piste. 
Er wordt gebruik gemaakt van een standaard Camrock profiel. Dit is een klassieke camber onder je voeten, maar de rocker is net wat meer verlengt. 
Hierdoor heb je veel grip op de edge, maar het snowboard wordt niet agressief. Daarnaast geeft het wat extra float in de poeder.

De Merc 2023 heeft een gemiddelde flex, hierdoor kost het boarden niet onwijs veel energie. Dankzij Pop Carbon kan je toch veel pop genereren voor je jumps.

De Nidecker Merc zorgt dat jij een veelzijdige boarder bent. Dat allemaal terwijl het board ook nog eens een onwijs goede prijs kwaliteit verhouding

 




Snowboard Specificaties
Niveau Beginner / Gevorderd
Type Allmountain
Profiel Camrock
Vorm Directional Twin
Flex Medium
Gender Unisex

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha