0
Hindeloopen
Katwijk

Sokken

Sokken

Snowboardsokken bij GearFreak
Tijdens het snowboarden is het belangrijk om snowboardsokken te dragen. Dit zorgt ervoor dat je minder last krijgt van je voeten, hierdoor wordt jouw wintersport ervaring veel fijner. Bij GearFreak vind je sokken van hoge kwaliteit. Deze sokken zorgen voor veel extra comfort.

Waarom snowboardsokken?
Door gebruik te maken van specifieke materialen zijn snowboard sokken een stuk warmer. Ten opzichte van normale sportsokken. Daarnaast voorkomt het dat je voeten gaan zweten, daardoor koelen je voeten minder snel af. Op verschillende bekende drukpunten zijn verstevigingen aangebracht bij snowboardsokken. Dit zorgt ervoor dat minder last van de druk krijgt. Hierdoor kan met meer comfort lekker snowboarden.

Dikke of dunne sokken?
Kies voor sokken die niet al te dik zijn. Dikkere sokken zijn niet per se warmer. Dit hangt meer af van de gebruikte materialen. Bij dunnere sokken is de pasvorm vaak beter. Hierdoor heb je minder snel last van irritaties.

Ook is het belangrijk om nooit twee paar sokken over elkaar heen aan te trekken. Dit kan makkelijk dubbel gaan zitten en gaan schuiven. Hierdoor krijg je snel pijnlijke voeten.

Pasvorm
De sokken die je bij GearFreak vindt zijn allemaal anatomisch gevormd. Om het maximale uit de sok te halen is het belangrijk om de juiste maat te kiezen. Te kleine snowboard sokken zitten te krap. Dit kan zorgen voor koude voeten omdat de doorbloeding niet goed is. Daarnaast geeft het irritaties aan de voeten. Te grote sokken kunnen dubbel gaan zitten in je schoen. Hierdoor kunnen vervelende drukpunten ontstaan.  

Hoeveel paar snowboard sokken?
Dit hangt er natuurlijk een beetje vanaf hoelang je gaat. Eén paar per dag is niet per se nodig. Je kan namelijk de sokken ook even met de hand wassen na een dag snowboarden. Even goed uithangen en je kan ze de volgende dag opnieuw gebruiken. Wij adviseren om te investeren in een paar hoge kwaliteit sokken. Dit is beter dan heel veel goedkopere sokken kopen. Hogere kwaliteit sokken voor meer comfort.

Snowboard sokken voor dames.
Damessokken hebben een iets andere pasvorm dan mannen sokken. Er zit namelijk ook een groot verschil tussen de voeten en onderbenen van mannen en vrouwen. Door gebruik te maken van specifieke vrouwen snowboardsokken heb je de maximale comfort als vrouw zijnde. Het verschil tussen sokken voor heren en dames zit hem dus niet alleen in een ander kleurtje.

Wat is de juiste snowboard sok?
Het belangrijkste is dat je kiest voor een specifieke snowboard sok. Deze sokken zijn net wat anders dan skisokken. Dit zit hem vooral in de extra bescherming aan de achterkant van je onderbeen. Daarnaast kan je kiezen voor dikke of dunne snowboard sokken. Dikke sokken geven wat extra comfort, terwijl dunne sokken meer gericht zijn op de performance. Met dunnen sokken kan je dus meer uit je equipment halen.

Compressie sokken
Dankzij compressie sokken is er een betere bloedsomloop in je voeten tijdens het snowboarden. Hierdoor raak je minder snel vermoeid tijdens het snowboarden. Je spieren verzuren minder snel omdat de afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden. Door de betere bloedsomloop blijven je voeten ook nog eens een stuk warmer. Koude voeten tijdens het snowboarden kan hiermee dus ook worden opgelost.

Hulp nodig?
Goede snowboardsokken zijn ontzettend belangrijk. Weet je nog niet precies wat jij nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op. We beantwoorden al jouw vragen met betrekking tot snowboardsokken. Zo helpen we jou aan een goed paar snowboardsokken. Hierdoor zal je tijdens je wintersport optimaal kunnen genieten.

Als je er online dan toch niet helemaal uitkomt ben je ook van harte welkom in onze winkel in Katwijk. Hier staan wij voor jou klaar om al jouw vragen weg te nemen.

Falke SB2 Wms

Met de medium polstering en extra polsters bij de wreef is de dames snowboardkou..

€30,00

Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1