0
Hindeloopen
Katwijk

WindGear RDM30 Mast

WindGear maakt gebruik van de modernste pre-preg Carbon technieken. Ze maken voor al hun masten gebruik van dezelfde techniek om de masten op die manier zoveel mogelijk op elkaar te laten lijken en het beste resultaat voor elke mast te krijgen. WindGear streeft er naar om de beste gewicht en sterkte ratio te krijgen.WIndGear masten zijn er in SDM e.. Laat meer zien
  • Prijs:
    €150,00
Mastlengte Webshop Katwijk Hindeloopen
400 cm 5 stuks 5 stuks
430 cm 2 stuks 2 stuks 5 stuks
460 cm 3 stuks 3 stuks
490 cm 1 stuk 1 stuk

Beschikbare opties:

WindGear RDM30 Mast - Masten - RDM30 Mast - WindGear

WindGear RDM30 Mast

WindGear maakt gebruik van de modernste pre-preg Carbon technieken. Ze maken voor al hun masten gebruik van dezelfde techniek om de masten op die manier zoveel mogelijk op elkaar te laten lijken en het beste resultaat voor elke mast te krijgen. WindGear streeft er naar om de beste gewicht en sterkte ratio te krijgen.

WIndGear masten zijn er in SDM en RDM in veel verschillende maten. De masten zijn constant curve masten met iets meer flex in de top, een curve die tegenwoordig in veel zeilen gebruikt wordt.

RDM (Reduced Diameter Masts) masten zijn perfect voor wave, freestyle en moderne freeride zeilen door de extra stevigheid en een lager gewicht. RDM masten zorgen vaak voor wat minder power op de voorste hand, daardoor wordt je minder snel moe en heb je meer controle.


Verkrijgbare lengtes:
310
340
370
400
430
460
490

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha