0
Hindeloopen
Katwijk

Thommen Glide 165 STD (standard)

Jarenlang maakte thommen alleen custom boards, Peter Thommen en Mark Thoms ontwikkelde een board dat bij veel windsurfers goed in de smaak viel. Om meer mensen van dit geweldige board te laten genieten namen ze het board mee naar een fabrikant in Thailand, Cobra. Daar kan het board op de best mogelijke manier worden geproduceerd om zo voor veel win.. Laat meer zien
  • Prijs:
    €1.799,00
Volume Webshop Katwijk Hindeloopen
165L 1 stuk 1 stuk 5 stuks

Beschikbare opties:

Volume

Thommen Glide 165 STD (standard) - Windsurf Boards - Glide 165 STD (standard) - Thommen 1

Thommen Glide 165 STD (standard)

Jarenlang maakte thommen alleen custom boards, Peter Thommen en Mark Thoms ontwikkelde een board dat bij veel windsurfers goed in de smaak viel. Om meer mensen van dit geweldige board te laten genieten namen ze het board mee naar een fabrikant in Thailand, Cobra. Daar kan het board op de best mogelijke manier worden geproduceerd om zo voor veel windsurfers een planeer wonder te zijn.


GLIDE (aka Gleitwunder) - THE PLANING MIRACLE. 

Ontzettend snel planeren met weinig wind. Super smooth, maar toch snel en speels in het water. Een specifieke verlengde rocker line en een vee-to-quad-to-tri-concave bottom shape zorgen voor een soepele overgang van glijden naar planeren, vanaf dan snijd de glide moeiteloos door de chop heen. Ondanks de beste low wind performance is de Glide, in vergelijking met andere licht weer boards, ontzettend lang door te varen als het harder gaat waaien. Daarom is dit board voor de beginnende windsurfer en de expert. De Glide heeft geen lange vin nodig maar komt met een thruster setup. Het board komt inclusief boardbag om zo geen extra plastiek te gebruiken bij het vervoeren.

STD- standard- Cobra's epoxy/ glasvezel/ hout constructie met extra glasvezel verstevigingen waar nodig.


GLIDE    VOLUME        LENGTH           WIDTH            
           165                  265                    84                   


* = Sorry no can Deal!, our T1 board come super complete with 3 fins, footstraps & boardbag - more than any brands offer at this price level!

Verzendmogelijkheden en kosten op aanvraag!

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha