0
Hindeloopen
Katwijk

RRD Freestyle Wave LTE Y26

Volledig vernieuwd! De RRD Freestyle Wave LTE Y26 gaat nóg een stap verder. Toegankelijk en comfortabel op vlak water maar meer performance en progressiviteit in de golven! Met dit board kun je alle kanten op, je kunt hoge snelheden behalen maar het board presteert net zo goed als een puur wave board. De RRD Freestyle Wave LTE Y26 kan&nbs.. Laat meer zien
  • Prijs:
    €1.999,00
Volume Webshop Katwijk Hindeloopen
84L 1 stuk
90L 5 stuks
96L 1 stuk 1 stuk
104L 5 stuks
114L 5 stuks

Beschikbare opties:

Volume

Verlanglijst Product vergelijk

RRD Freestyle Wave LTE Y26 - Windsurf Boards - Freestyle Wave LTE Y26 - RRD

RRD Freestyle Wave LTE Y26

Volledig vernieuwd! De RRD Freestyle Wave LTE Y26 gaat nóg een stap verder. Toegankelijk en comfortabel op vlak water maar meer performance en progressiviteit in de golven! Met dit board kun je alle kanten op, je kunt hoge snelheden behalen maar het board presteert net zo goed als een puur wave board. 

De RRD Freestyle Wave LTE Y26 kan zowel met een single fin als een thruster set up gevaren worden. 

FEATURES

  • Straight Rocker tot het midden in combinatie met een double concave afstelling
  • Korte wave outline met wingers aan de tail en een punt vormige neus
  • Alle board komen met 3 vin boxen, voor de perfecte trim
  • De 78lts, 84lts, 90lts en 96lts komen met K4 for RRD 3SW center and SHARK II side, de grotere maten (104lts and 114 lts) komen alleen met K4 for RRD 3SW.
  • Drie uitvoeringen: LTE, LTD en Black Ribbon


De RRD Freestyle Wave Y26 is er in drie uitvoeringen:

LTE:

De LTE is RRD's hout technologie die kracht en lichtheid combineert door specifieke verstevigingen toe te voegen en deze perfect te combineren onder het houtlaminaat.

Die lagen worden met elkaar gecombineerd en zeer efficiënt geplaatst om de meest belaste delen te versterken, waardoor een lichter gewicht achterblijft op minder belaste gebieden. Zowel het dek als de bodem zijn gelamineerd met 0,6 mm houtfineer en biaxiale glasvezels met een stevige PVC versterkte bodem.

LTD:

De LTD is RRD's maatstaf voor high performance boards en is nu verbeterd dankzij het nieuwe deklaminaat dat het gewicht vermindert en de schokbestendigheid verhoogt.

De Biaxiala  Carbon innegra-vezels garanderen een indrukwekkende sterkte en een lange levensduur. Door lagen innegra en carbon te mengen, kregen de boards ook een buitengewoon onderscheidend uiterlijk. De bodem is gebouwd met 5 mm PVC-schuim 100 kg / m3, bedekt met een glaslaag van 160 gram over de hele lengte en een glaslaag van een halve bodemlengte.

Black Ribbon:

De BLKRBN technologie geeft het lichtste gevoel onder je voeten en voegt een superieur afwerkingsniveau toe. Dit board reageert sneller en levendiger dankzij de 88 gram carbonvezels aan de onderkant, vaart dit board weergaloos. Door zwart als onderscheidende kleur te gebruiken, is dit de meest exclusieve en opvallende kleur.
Windsurfboard Specificaties
Discipline Freestyle Wave
Modeljaar 2021
Vin setup Single / Thruster
Vinbox Slotbox

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha