0
Hindeloopen
Katwijk

RRD Passion Y28 23/24 Stripes

De zoektocht naar de perfecte vlieger voor dagelijks gebruik is voorbij met de nieuwe Passion Y28. De 14e versie van deze befaamde high-performance vlieger biedt superieure bediening, gegarandeerd indruk te maken op zowel nieuwe vliegeraars als experts. De responsieve besturing en uitstekende drift maken deze vlieger ideaal voor verschillende disci.. Laat meer zien
  • Prijs:
    €1.299,00
Kitemaat Webshop Katwijk Hindeloopen
07.0 m2 5 stuks
08.0 m2 5 stuks
09.0 m2 5 stuks
10.5 m2 5 stuks
12.0 m2 5 stuks
13.5 m2 5 stuks
15.0 m2 1 stuk

Beschikbare opties:

Kitemaat

Verlanglijst Product vergelijk

RRD Passion Y28 23/24 Stripes - Kites - Passion Y28 23/24 Stripes - RRD

RRD Passion Y28 23/24 Stripes

De zoektocht naar de perfecte vlieger voor dagelijks gebruik is voorbij met de nieuwe Passion Y28. De 14e versie van deze befaamde high-performance vlieger biedt superieure bediening, gegarandeerd indruk te maken op zowel nieuwe vliegeraars als experts. De responsieve besturing en uitstekende drift maken deze vlieger ideaal voor verschillende disciplines, waaronder freestyle, freeride, en de grote boostmogelijkheden en gebruiksvriendelijkheid maken de Passion uw go-to voor Big Air.

Gebouwd uit lichtgewicht topkwaliteit Techno Force™ Double Ripstop, slaat de Passion Y28 een balans tussen duurzaamheid en kracht. Onze eigen Diamond Grid Technology-patroon biedt ongeëvenaarde stijfheid door de belasting gelijkmatig over de vlieger te verdelen, waardoor u een voorspelbare en ongelooflijk snelle vlieger krijgt.

Het driedelige ontwerp met vergrote strut-diameter vermindert slobberen en vergroot de algehele stabiliteit en stijfheid. Dit vertaalt zich in betrouwbare feedback van de vlieger, zodat u precies weet waar deze is zonder ernaar te kijken. Vierkante wingtips zorgen voor een ongeëvenaarde herstartcapaciteit, zelfs bij de lichtste wind. Het enorme windbereik van deze vlieger betekent een veilige hoeveelheid kracht aan de bovenkant en geen stilstand aan de onderkant.

Wat de omstandigheden ook zijn en waar je ook surft: de Passion is een vlieger die voor jou zal werken.

Features:

  • One pump inflatable technology
  • 3 struts frame
  • Ultra rigid frame
  • Easy relaunch
  • Quick airflow valve
  • Diamond grid tech
Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha