0
Hindeloopen
Katwijk

Thommen Ride 125 STD (standard)

Jarenlang maakte thommen alleen custom boards, Peter Thommen en Mark Thoms ontwikkelde een board dat bij veel windsurfers goed in de smaak viel. Om meer mensen van dit geweldige board te laten genieten namen ze het board mee naar een fabrikant in Thailand, Cobra. Daar kunnen de boards op de best mogelijke manier worden geproduceerd om op die manier.. Laat meer zien
  • Prijs:
    €1.699,00
Volume Webshop Katwijk Hindeloopen
125L 1 stuk 1 stuk 5 stuks

Beschikbare opties:

Volume

Thommen Ride 125 STD (standard) - Windsurf Boards - Ride 125 STD (standard) - Thommen 1

Thommen Ride 125 STD (standard)

Jarenlang maakte thommen alleen custom boards, Peter Thommen en Mark Thoms ontwikkelde een board dat bij veel windsurfers goed in de smaak viel. Om meer mensen van dit geweldige board te laten genieten namen ze het board mee naar een fabrikant in Thailand, Cobra. Daar kunnen de boards op de best mogelijke manier worden geproduceerd om op die manier veel mensen te laten genieten van de de magie van de RIDE.

RIDE 125 (aka 4WD) - THE UNIVERSAL WINDSURFER.

Back to the future, een board dat alle condities aan kan. Net als met de GLIDE is peter terug gegaan naar de verlengde rocker lijn met een vee-to-quad-to-tri-concave om snel aan t planeren, daarnaast heeft het board een kleine tail kick, dunnere rails en cut outs om het board ook met meer wind makkelijk te controleren. Afhankelijk van het volume is het optrekken van grote zeilen geen probleem, maar ook met kleinere zeilen blijft de RIDE ontzettend goed controleerbaar. komt standaard met een 30cm powerbox vin achter en 12cm slotbox vinnen aan de zijkant, dankzij de thruster set up is het board ook zeer geschikt voor ondiep water. Het board komt inclusief boardbag om zo plastiek te besparen met het verschepen.


STD- standard- Cobra's epoxy/ glasvezel/ hout constructie met extra glasvezel verstevigingen waar nodig.

RIDE VOLUME  LENGTH  WIDTH        
         125         255         72.5


* = Sorry no can Deal!, our T1 board come super complete with 3 fins, footstraps & boardbag - more than any brands offer at this price level!

Verzendmogelijkheden en kosten op aanvraag!

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha