0
Hindeloopen
Katwijk
 • -25% Salomon X-Pro 100 -Sale - X-Pro 100 - Salomon

Salomon X-Pro 100

De Salomon X-Pro 100 Skischoen met TWINFRAME-technologie en een Oversize Pivot levert een superieure overdracht van energie, een Custom Shell 360° met 3D-binnenschoen betekent het beste uit de op maat aanpasbare pasvorm en een houvast van de voet voor all-mountain skiërs.Met ruim twintig jaar ervaring in bootfitting is Salomon absoluut de pion.. Laat meer zien
 • Speciale prijs:
  €270,00
  Oude prijs:
  €359,95
  U bespaart:
  25%
Skischoenmaat Webshop Katwijk Hindeloopen
30.5 1 stuk 1 stuk
31.5 1 stuk 1 stuk

Beschikbare opties:

Skischoenmaat

Verlanglijst Product vergelijk

Salomon X-Pro 100 - Sale - X-Pro 100 - Salomon

Salomon X-Pro 100

De Salomon X-Pro 100 Skischoen met TWINFRAME-technologie en een Oversize Pivot levert een superieure overdracht van energie, een Custom Shell 360° met 3D-binnenschoen betekent het beste uit de op maat aanpasbare pasvorm en een houvast van de voet voor all-mountain skiërs.

Met ruim twintig jaar ervaring in bootfitting is Salomon absoluut de pionier als het gaat om de perfecte pasvorm van skischoenen. Knellende skischoenen zorgen bij veel skiërs voor ergernis en vaak wordt het feit dat de schoenen nu eenmaal niet lekker zitten als “normaal” beschouwd. Salomon heeft voor iedere voet en ieder niveau de oplossing dankzij de Custom Shell technologie en My Custom Fit 3D binnenschoen. Een prettig zittende skischoen zorgt niet alleen voor meer plezier in het skiën, maar verbetert ook de prestaties!

Hoe werkt het?
Salomon maakt sinds 1996 al gebruik van voorgevormde binnenschoenen. Sinds vorig jaar heeft het Franse merk My Custom Fit 3D binnenschoenen met voorgevormd foam rond de enkel en hiel. Hierdoor past de binnenschoen iedereen zo goed als perfect!  De schalen van de skischoenen zijn voorzien van Custom Shell. Dit houdt in dat een gedeelte van de schaal bestaat uit een speciaal kunststof die niet alleen vervormbaar is na verhitting, maar ook na afkoeling zijn “nieuwe”vorm behoudt. Hierdoor kan de schaal worden aangepast aan iedere voet en kan er meer ruimte gecreëerd worden op plaatsen waar men drukpunten voelt. Dit hele bootfitting-proces duurt nog geen half uur en garandeert een gepersonaliseerde en comfortabele pasvorm.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha