0
Hindeloopen
Katwijk

Wie zijn wij

Welkom bij de online surf- en snowshop van Gearfreak, waar wij digitaal een deel van ons ruime assortiment uitstallen die wij gelijk uit voorraad kunnen leveren.

De surfshop in Katwijk bestaat al sinds 1984. De surfshop in Hindeloopen is in 2006 ontstaan. Samen noemen wij ons Gearfreak! 

Sinds 1996 wordt de surfwinkel in Katwijk in de winter omgetoverd tot een snowshop. Dus ook op het gebied van ski’s en snowboards is hier in de loop der jaren ontzettend veel expertise opgebouwd!

Hedendaags vind je op Gearfreak.nl een breed assortiment van Windsurf, Surf, Kite, Sup, Wetsuits, Ski, Snowboard en accessoires. Expertise en een breed netwerk van dealers is er in overvloed aanwezig. 

Ben je water of wintersporter? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In onze moderne winkels die gelokaliseerd zijn in Hindeloopen en Katwijk, brengen wij onze grote passie voor deze funsports tot uitdrukking. Wij zien het als onze missie om jou met het juiste materiaal het spel met de elementen aan te laten gaan.

‘We practice what we preach!’ Wij zijn zelf uiterst gepassioneerde beoefenaars van deze water en wintersporten. Uit ervaring weten wij hoe belangrijk het is om over het juiste materiaal te beschikken.

Onze knowhow, expertise en service staat je 365 dagen per jaar ter beschikking, althans als we zelf niet op het water of in de sneeuw zitten ;).