0
Hindeloopen
Katwijk

Transport & levering

Bezorging

De bezorging van producten met een afmeting van 50x50x50 cm wordt binnen Nederland meestal verzorgd door PostNL. De bestelling is te volgen via het Track & Trace nummer die wij naar u toe mailen. Producten boven de 100 cm wordt verzorgd door de vervoeder welke het beste past bij het pakket. Voor deze zending wordt een trackingnummer naar u toe gemaild.

Voor bezorgingen buiten Nederland verschilt de pakketdienst per land en grootte van het pakket. Ook deze bestellingen zijn te volgen via het Track & Trace nummer die wij naar u toe mailen.

Bezorgkosten voor Nederland.
Bestellingen boven de € 50,- worden GRATIS bezorgd (met uitzondering van aanbiedingen en of gebruikt materiaal).
Bestellingen beneden de € 50,- worden berekend afhankelijk van de afmeting van het pakket.
Bij bestellingen van aanbiedingen, gebruikt materiaal, Thommen Sailboards of producten met afmetingen groter dan 50x50x50, KAN een bijdrage voor de bezorgkosten gevraagd worden.


Bezorgkosten voor België, Luxemburg en Duitsland.
Bestellingen boven de € 50,- worden GRATIS bezorgd (met uitzondering van pakketten/producten groter dan 50x50x50cm, Thommen Sailboards, aanbiedingen en of gebruikt materiaal).
Bestellingen beneden de € 50,- wordt een bezorgkosten berekend afhankelijk van de afmeting van de producten.
Bij bestellingen met producten in de aanbieding. gebruikt materiaal , Thommen Sailboards en andere producten met afmetingen groter dan 50x50x50cm, wordt een bijdrage voor de bezorgkosten berekend.


De bijdrage voor de bezorgkosten van aanbiedingsproducten en of gebruikt materiaal zijn als volgt:


Producten die in aanbieding zijn en passen in een doos van maximaal 50x50x50 cm is de bijdrage voor bezorgkosten € 5,00.
Producten langer dan 100 cm die in de aanbieding zijn en of gebruikt materiaal (met uit zondering van wind-, sup of golfsurfboards) wordt een bijdrage voor bezorgkosten berekend van € 15,-.
Aanbiedingen wind-, sup of golfsurfboards en of gebruikte boards wordt een bijdrage voor bezorgkosten van € 60,- berekend.
De bijdrage voor de bezorgkosten wordt in het opdrachtscherm automatisch berekend.

Levertijd

Product voorradig in Katwijk en/of Hindeloopen:
De levertijd als u betaalt met iDEAL/Bancontact/SOFORT/Creditcard/Klarna of bankoverschrijving is 1-3 werkdagen. Over het algemeen verzenden we de bestelling dezelfde dag (wanneer de bestelling op werkdagen voor 16:00 is geplaatst).

Is de levertijd langer dan verwacht dan wordt u d.m.v. een email daarvan op de hoogte gesteld.

Wanneer het bestelde product bij onze leveranciers vandaan moet komen kan de levertijd oplopen tot 5 dagen. Dit is het geval als er geen voorraad is in één van onze winkels, maar wel in de webshop.


Product alleen voorradig in webshop:

De levertijd is afhankelijk per merk. Over het algemeen duurt dit ongeveer 1 week, is de levertijd langer dan verwacht dan wordt u d.m.v. een email daarvan op de hoogte gesteld.


Transportschade

Controleer bij ontvangst altijd de verpakking in het bijzijn van de chauffeur of deze dicht en onbeschadigd is, laat de chauffeur desnoods even wachten en maak foto's van pakket en chauffeur. 

Zie er aub op toe dat zelfs de kleinste beschadiging(en) aan de verpakking genoteerd worden in het systeem van de vervoerder alvorens het pakket te accepteren. 

Na acceptatie van het pakket zonder aantekening van een mogelijke schade vervallen alle rechten op verhaal bij de transporteur en vanaf dat moment valt het goed onder uw eigen verantwoordelijkheid. Bij twijfel aan een onbeschadigde staat van het object verzoeken wij u om het pakket te weigeren. 

Schades dienen bovendien binnen 24 uur gemeld te worden d.m.v. een email webshop@gearfreak.nl met daarbij goede foto's van de buitenkant van de verpakking en het beschadigde product.

Onze dank voor uw medewerking. 


Betaling, bezorging en levertijd buiten de Benelux en Duitsland op aanvraag.