0
Hindeloopen
Katwijk
Op voorraad

Boot fitting

Kom langs bij Gearfreak Katwijk en laat uw skischoenen opnieuw verwarmen.Boot fitting:Slecht zittende skischoenen kunnen de pret van de wintersport wegnemen. Heb jij skischoenen die geschikt zijn voor boot fitting, dan kunnen wij hier wat aan doen.Wij kunnen de skischoen voor jou verwarmen waardoor deze meer flexibel wordt. Op plekken waar deze voo.. Show More
  • Prijs:
    €25,00
Webshop Katwijk Hindeloopen

Verlanglijst Product vergelijk

Boot fitting - Ski Slijpen & Waxen - Boot fitting -

Boot fitting

Kom langs bij Gearfreak Katwijk en laat uw skischoenen opnieuw verwarmen.


Boot fitting:

Slecht zittende skischoenen kunnen de pret van de wintersport wegnemen. Heb jij skischoenen die geschikt zijn voor boot fitting, dan kunnen wij hier wat aan doen.
Wij kunnen de skischoen voor jou verwarmen waardoor deze meer flexibel wordt. Op plekken waar deze voor ongemak zorgt kunnen wij de schoen meer passend krijgen. Zo ga jij in het vervolg op vakantie met een perfect zittende skischoen!

Let op: kom direct na de wintersport voor dit probleem. Hierdoor kunt u precies aanwijzen welke punten voor ongemak zorgen. 

Afleveren:

Boot fitting kunnen wij niet op afstand doen. Kom dus met je skischoenen langs en wij helpen je ter plekke van je ongemak af! Houd er wel rekening mee dat dit enige tijd in beslag neemt. 

Kosten:

Vanaf 25,-


Bij aanschaf van een nieuwe skischoen is dit uiteraard gratis. 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed