0
Hindeloopen
Katwijk

RRD Firemove E-Tech Y27

De Firemove is het meest geliefde board bij de enthousiaste freeriders met name door het lichte gevoel op het water en de gemak om mee te surfen.Voor Y28 heeft RRD de gehele range en shapes vernieuwd. De nieuwe boards zijn wat langer en smaller met een vernieuwde ronde neus en tail. De Firemove Y28 behoudt zijn levendigheid waar hij om bekend .. Laat meer zien
 • Prijs:
  €1.619,00
Volume Webshop Katwijk Hindeloopen
105L 5 stuks
120L 3 stuks
135L 5 stuks

Beschikbare opties:

Volume

Verlanglijst Product vergelijk

RRD Firemove E-Tech Y27 - Windsurf Boards - Firemove E-Tech Y27 - RRD

RRD Firemove E-Tech Y27

De Firemove is het meest geliefde board bij de enthousiaste freeriders met name door het lichte gevoel op het water en de gemak om mee te surfen.

Voor Y28 heeft RRD de gehele range en shapes vernieuwd. De nieuwe boards zijn wat langer en smaller met een vernieuwde ronde neus en tail

De Firemove Y28 behoudt zijn levendigheid waar hij om bekend staat en nu met zelfs betere performance dan ooit tevoren. 

De dunne rails zijn nog steeds uniek in de surfindustrie en heeft geen gelijke qua wendbaarheid en controle. Een zeer sterke combo welke je weer opnieuw verliefd maakt op freeride windsurfen.

RRD heeft de 4 maten, in 3 verschillende technologiën dusdanig geshaped dat er voor iedereen het juiste board beschikbaar is. 


FEATURES:

 • Alle maten komen met een ronde neus en wingered tail
 • Specifieke verstevigde deep tuttle Foil box in de grotere maten (120, 135, 155) en een tuttle box in de 105 liter
 • Veelzijdige strap insert opties. Dichter op de rail voor controle en gijpen, of meer naar binnen voor wendbaarheid en windsurf foilen.
 • Bijgeleverde vin:
  LTD/LTE: MFC LIQUID PRO G-10 TUTTLE HEAD
  E – TECH: RRD FREERIDE TUTTLE HEAD (E-TECH)


De RRD Firemove Y28 is er in drie uitvoeringen:

E-TECH:
E-TECH is RRD's sterkste materiaal. Perfect voor de beginnende surfer, door verschillende glass lagen gecombineerd met hout gaat dit board ontzettend lang mee en kan het tegen een stootje.

LTE:
De LTE is RRD's hout technologie die kracht en lichtheid combineert door specifieke verstevigingen toe te voegen en deze perfect te combineren onder het houtlaminaat.

Die lagen worden met elkaar gecombineerd en zeer efficiënt geplaatst om de meest belaste delen te versterken, waardoor een lichter gewicht achterblijft op minder belaste gebieden. Zowel het dek als de bodem zijn gelamineerd met 0,6 mm houtfineer en biaxiale glasvezels met een stevige PVC versterkte bodem.

LTD:
De LTD is RRD's maatstaf voor high performance boards en is nu verbeterd dankzij het nieuwe deklaminaat dat het gewicht vermindert en de schokbestendigheid verhoogt.

De Biaxiale carbon innegra-vezels garanderen een indrukwekkende sterkte en een lange levensduur. Door lagen innegra en carbon te mengen, kregen de boards ook een buitengewoon onderscheidend uiterlijk. De bodem is gebouwd met 5 mm PVC-schuim 100 kg / m3, bedekt met een glaslaag van 160 gram over de hele lengte en een glaslaag van een halve bodemlengte.


Windsurfboard Specificaties
Discipline Freerace
Modeljaar 2022
Vin setup Single
Vinbox Tuttle/Foilbox

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha