0
Hindeloopen
Katwijk
 • -30% RRD Freestyle Wave BLKRBN Y25 -Windsurfboards - Freestyle Wave BLKRBN Y25 - RRD

RRD Freestyle Wave BLKRBN Y25

De Freestyle Wave is het veelzijdige board dat RRD tot nu toe gemaakt heeft. Dit board presteert in golven maar ook op vlak water en daarom kun je hier veel kanten mee op! Dit board planeert perfect, is snel en is ook erg wendbaar. De Freestyle Wave is zo geshaped dat het board comfortabel aanvoelt maar tegelijkertijd ook progressief gesurft kan wo.. Laat meer zien
 • Speciale prijs:
  €1.960,00
  Oude prijs:
  €2.799,00
  U bespaart:
  30%
Volume Webshop Katwijk Hindeloopen
78L 5 stuks
84L 5 stuks
90L 5 stuks
96L 3 stuks
104L
114L

Beschikbare opties:

Volume

Verlanglijst Product vergelijk

RRD Freestyle Wave BLKRBN Y25 - Windsurfboards - Freestyle Wave BLKRBN Y25 - RRD

RRD Freestyle Wave BLKRBN Y25

De Freestyle Wave is het veelzijdige board dat RRD tot nu toe gemaakt heeft. Dit board presteert in golven maar ook op vlak water en daarom kun je hier veel kanten mee op! Dit board planeert perfect, is snel en is ook erg wendbaar. De Freestyle Wave is zo geshaped dat het board comfortabel aanvoelt maar tegelijkertijd ook progressief gesurft kan worden. 

Je kunt de Freestyle wave zowel met een single fin als een thruster set up varen. 


De Freestyle Wave is er in 3 uitvoeringen;

LTE:

De LTE is RRD's hout technologie die kracht en lichtheid combineert door specifieke verstevigingen toe te voegen en deze perfect te combineren onder het houtlaminaat.

Die lagen worden met elkaar gecombineerd en zeer efficiënt geplaatst om de meest belaste delen te versterken, waardoor een lichter gewicht achterblijft op minder belaste gebieden. Zowel het dek als de bodem zijn gelamineerd met 0,6 mm houtfineer en biaxiale glasvezels met een stevige PVC versterkte bodem.

LTD:

De LTD is RRD's maatstaf voor high performance boards en is nu verbeterd dankzij het nieuwe deklaminaat dat het gewicht vermindert en de schokbestendigheid verhoogt.

De Biaxiala  Carbon innegra-vezels garanderen een indrukwekkende sterkte en een lange levensduur. Door lagen innegra en carbon te mengen, kregen de boards ook een buitengewoon onderscheidend uiterlijk. De bodem is gebouwd met 5 mm PVC-schuim 100 kg / m3, bedekt met een glaslaag van 160 gram over de hele lengte en een glaslaag van een halve bodemlengte.

Black Ribbon:

De BLKRBN technologie geeft het lichtste gevoel onder je voeten en voegt een superieur afwerkingsniveau toe. Dit board reageert sneller en levendiger dankzij de 88 gram carbonvezels aan de onderkant, vaart dit board weergaloos. Door zwart als onderscheidende kleur te gebruiken, is dit de meest exclusieve en opvallende kleur.

Windsurfboard Specificaties
Discipline Freestyle Wave
Modeljaar 2020
Vin setup Single / Thruster
Vinbox Slotbox

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha