0
Hindeloopen
Katwijk
 • -40% RRD Obsession Y27 2022 Plain -Sale - Obsession Y27 2022 Plain - RRD

RRD Obsession Y27 2022 Plain

De RRD Obsession is dé Big Air en Freestyle kite van RRDExplosieve kracht en dikke loops is waar deze kite in uitblinkt. Een puur C-kite gevoel met unieke slack en een krachtige pop. Deze nieuwe shape geeft constante stabiliteit door de volledige power stroke, hierdoor krijg je binnen no time blind vertrouwen in de kite. Deze freestyle machine .. Laat meer zien
 • Speciale prijs:
  €779,00
  Oude prijs:
  €1.299,00
  U bespaart:
  40%
Kitemaat Webshop Katwijk Hindeloopen
07.0 m2 1 stuk
08.0 m2 5 stuks
14.0 m2 4 stuks

Beschikbare opties:

RRD Obsession Y27 2022 Plain - Sale - Obsession Y27 2022 Plain - RRD

RRD Obsession Y27 2022 Plain

De RRD Obsession is dé Big Air en Freestyle kite van RRD

Explosieve kracht en dikke loops is waar deze kite in uitblinkt. Een puur C-kite gevoel met unieke slack en een krachtige pop. Deze nieuwe shape geeft constante stabiliteit door de volledige power stroke, hierdoor krijg je binnen no time blind vertrouwen in de kite. Deze freestyle machine  is niet alleen gemaakt om de beste boost te geven maar is ook uiterst geschikt voor kiteloops. De ktie zorgt altijd voor een voorspelbare recovery. De bar-feel van de Obsession voelt direct aan. De kite stuurt snel en geeft ontzettend veel kracht, hierdoor is het een echte megaloop machine. Ondanks de C-shape is het water relaunchen met deze kite indrukwekkend makkelijk.

Doordat er bij deze kites gebruik wordt gemaakt van RRD's nieuwste technologie genaamd Diamond Grid blijft de kite super mooi in vorm zonder dat dit ten koste gaat van het gewicht.


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha