0
Hindeloopen
Katwijk

WindGear SDM30 Mast

WindGear maakt gebruik van de modernste pre-preg Carbon technieken. Ze maken voor al hun masten gebruik van dezelfde techniek om de masten op die manier zoveel mogelijk op elkaar te laten lijken en het beste resultaat voor elke mast te krijgen. WindGear streeft er naar om de beste gewicht en sterkte ratio te krijgen.WIndGear masten zijn er in SDM e.. Laat meer zien
  • Prijs:
    €165,00
Mastlengte Webshop Katwijk Hindeloopen
370 cm 1 stuk 1 stuk
460 cm 5 stuks 5 stuks

Beschikbare opties:

WindGear SDM30 Mast - Masten - SDM30 Mast - WindGear

WindGear SDM30 Mast

WindGear maakt gebruik van de modernste pre-preg Carbon technieken. Ze maken voor al hun masten gebruik van dezelfde techniek om de masten op die manier zoveel mogelijk op elkaar te laten lijken en het beste resultaat voor elke mast te krijgen. WindGear streeft er naar om de beste gewicht en sterkte ratio te krijgen.

WIndGear masten zijn er in SDM en RDM in veel verschillende maten. De masten zijn constant curve masten met iets meer flex in de top, een curve die tegenwoordig in veel zeilen gebruikt wordt.

SDM (Standard Diameter Mast) masten zijn nog altijd de beste keuze als je opzoek bent naar veel power en stabiliteit. SDM masten zijn ideaal voor race zeilen, freerace zeilen en freeride zeilen. 

Verkrijgbare lengtes:
370
400
430
460
490

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha