0
Hindeloopen
Katwijk
 • -25% RRD Firestorm LTD Y25 -Sale - Firestorm LTD Y25 - RRD

RRD Firestorm LTD Y25

RRD's puur performance slalom board. De Firestorm is een echte freerace machine met slalom DNA. Het board is makkelijker dan een echt slalom board maar doet zeker niet veel onder voor de snelheid. Door de de parallel lopende rails en kleinere cut-outs. Het board is goed te varen met pure slalom zeilen, maar ook met freerace zeiilen is dit boar.. Laat meer zien
 • Speciale prijs:
  €2.025,00
  Oude prijs:
  €2.699,00
  U bespaart:
  25%
Volume Webshop Katwijk Hindeloopen
105L 2 stuks
135L 5 stuks

Beschikbare opties:

RRD Firestorm LTD Y25 - Sale - Firestorm LTD Y25 - RRD

RRD Firestorm LTD Y25

RRD's puur performance slalom board. 

De Firestorm is een echte freerace machine met slalom DNA. Het board is makkelijker dan een echt slalom board maar doet zeker niet veel onder voor de snelheid. Door de de parallel lopende rails en kleinere cut-outs. Het board is goed te varen met pure slalom zeilen, maar ook met freerace zeiilen is dit board een feest.

Features:

 • Moderne parallel lopende rails tot de brede neus.
 • SLALOM DNA dioor de X-Fire 114 scoop rocker line.
 • foil ready deep tuttle boxen.

Het board komt met een MFC H-1 racing black G-10 tuttle head vin

De Firestorm is er in 3 uitvoeringen;

LTE:

De LTE is RRD's hout technologie die kracht en lichtheid combineert door specifieke verstevigingen toe te voegen en deze perfect te combineren onder het houtlaminaat.

Die lagen worden met elkaar gecombineerd en zeer efficiënt geplaatst om de meest belaste delen te versterken, waardoor een lichter gewicht achterblijft op minder belaste gebieden. Zowel het dek als de bodem zijn gelamineerd met 0,6 mm houtfineer en biaxiale glasvezels met een stevige PVC versterkte bodem.

LTD:

De LTD is RRD's maatstaf voor high performance boards en is nu verbeterd dankzij het nieuwe deklaminaat dat het gewicht vermindert en de schokbestendigheid verhoogt.

De Biaxiala  Carbon innegra-vezels garanderen een indrukwekkende sterkte en een lange levensduur. Door lagen innegra en carbon te mengen, kregen de boards ook een buitengewoon onderscheidend uiterlijk. De bodem is gebouwd met 5 mm PVC-schuim 100 kg / m3, bedekt met een glaslaag van 160 gram over de hele lengte en een glaslaag van een halve bodemlengte.

Black Ribbon:

De BLKRBN technologie geeft het lichtste gevoel onder je voeten en voegt een superieur afwerkingsniveau toe. Dit board reageert sneller en levendiger dankzij de 88 gram carbonvezels aan de onderkant, vaart dit board weergaloos. Door zwart als onderscheidende kleur te gebruiken, is dit de meest exclusieve en opvallende kleur.
Windsurfboard Specificaties
Discipline Slalom
Modeljaar 2020
Vin setup Single
Vinbox Tuttlebox/foilbox

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha