0
Hindeloopen
Katwijk

RRD Powermove LTE Y28

Of je nu wilt werken aan controle, meer bochten wilt maken of wilt knallen in kleine golven, de POWERMOVE zal je nieuwe favoriete board zijn.RRD wilde een snellere en meer vergevingsgezinde vorm dan de Freestyle Wave, maar ook meer wendbaar en presterend dan de Firemove. De Powermove is een nieuwe toevoeging aan de RRD-lijn en presenteert zichzelf .. Laat meer zien
  • Prijs:
    €2.199,00
Volume Webshop Katwijk Hindeloopen
96L 5 stuks
104L 5 stuks
114L 1 stuk 1 stuk 1 stuk

Beschikbare opties:

Volume

Verlanglijst Product vergelijk

RRD Powermove LTE Y28 - Windsurf Boards - Powermove LTE Y28 - RRD

RRD Powermove LTE Y28

Of je nu wilt werken aan controle, meer bochten wilt maken of wilt knallen in kleine golven, de POWERMOVE zal je nieuwe favoriete board zijn.

RRD wilde een snellere en meer vergevingsgezinde vorm dan de Freestyle Wave, maar ook meer wendbaar en presterend dan de Firemove. De Powermove is een nieuwe toevoeging aan de RRD-lijn en presenteert zichzelf als een unieke serie die ontdekt moet worden. Een snelle rockerlijn met een lang vlak gedeelte om de acceleratie en het performance te verbeteren. De Powermove heeft een behoorlijke hoeveelheid volume in de tail en parallelle lijnen in de shape waardoor het in staat is om hoge snelheden te bereiken, maar ook uit te blinken in het maken van carves en freestyle-manoeuvres. Eenmaal in de golven, zorgt de surf-achtige shape en de keuze van tri-vinnen ervoor dat het board zeer wendbaar is, leuk om te draaien en heerlijk om te springen.

De POWERMOVE is een nieuwe moderne shape dat in verschillende omstandigheden werkt, met tal van setup-opties voor rijders die op zoek zijn naar een board om plezier mee te hebben op elke dag met wind.

KENMERKEN

  • Rechte rocker tot het midden gedeelte en een lichte dubbele concave configuratie om topsnelheden en bliksemsnelle acceleratie te bereiken.
  • Ronde staart met een behoorlijke hoeveelheid volume om vroeg planeren en snelheid te verhogen.
  • Freestyle-wave contour voor carven en rijden in golvende omstandigheden.
De RRD Powermove Y28 is er in 2 uitvoeringen:

LTE:

De LTE is RRD's hout technologie die kracht en lichtheid combineert door specifieke verstevigingen toe te voegen en deze perfect te combineren onder het houtlaminaat.

Die lagen worden met elkaar gecombineerd en zeer efficiënt geplaatst om de meest belaste delen te versterken, waardoor een lichter gewicht achterblijft op minder belaste gebieden. Zowel het dek als de bodem zijn gelamineerd met 0,6 mm houtfineer en biaxiale glasvezels met een stevige PVC versterkte bodem.

LTD:

De LTD is RRD's maatstaf voor high performance boards en is nu verbeterd dankzij het nieuwe deklaminaat dat het gewicht vermindert en de schokbestendigheid verhoogt.

De Biaxiale carbon innegra-vezels garanderen een indrukwekkende sterkte en een lange levensduur. Door lagen innegra en carbon te mengen, kregen de boards ook een buitengewoon onderscheidend uiterlijk. De bodem is gebouwd met 5 mm PVC-schuim 100 kg / m3, bedekt met een glaslaag van 160 gram over de hele lengte en een glaslaag van een halve bodemlengte.


Windsurfboard Specificaties
Discipline Freeride
Modeljaar 2023
Vin setup Thruster
Vinbox Powerbox

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha