0
Hindeloopen
Katwijk

RRD C.O.T.A.N. Y27 2022 PRO

De C.O.T.A.N. is het meest speelse kiteboard van RRD. Medium hoge golven surfen, freestylen dit board laat je vrij om je gang te gaan op het water! En is door z'n korte lengte niet ook nog eens super makkelijk op vakantie mee te nemen.De naam C.O.T.A.N. komt van Cut Off Tail And Nose waardoor je weinig lengte hebt maar geen te k.. Laat meer zien
  • Prijs:
    €1.399,00
Lengte in ft Webshop Katwijk Hindeloopen
5'0" 5 stuks
5'2" 4 stuks

Beschikbare opties:

Lengte in ft

Verlanglijst Product vergelijk

RRD C.O.T.A.N. Y27 2022 PRO - Directional - C.O.T.A.N. Y27 2022 PRO - RRD

RRD C.O.T.A.N. Y27 2022 PRO

De C.O.T.A.N. is het meest speelse kiteboard van RRD

Medium hoge golven surfen, freestylen dit board laat je vrij om je gang te gaan op het water! En is door z'n korte lengte niet ook nog eens super makkelijk op vakantie mee te nemen.

De naam C.O.T.A.N. komt van Cut Off Tail And Nose waardoor je weinig lengte hebt maar geen te kort aan volume.

Afmetingen:
5’0” x 17 ½” x 2” 20 LTS
5’2” x 18” x 2” 22 LTS

PRO-Technologie:
De PRO-Technologie is een super vooruitstrevende technologie waarbij RRD als enige merk gebruik maakt van Hi Density Moulded Core in Kiteboards. Hierbij wordt de core van deze boards in een mal omlegd met een een ander soort kunststof. Door dit proces is de core van deze boards veel sterker dan de bekende CNC-productie. Door dit proces zou het zelfs mogelijk zijn om te surfen op de core zonder laminatie! Door de Carbon stringer en rails heeft dit board een super comfortabele feeling en is deze net even lichter en progressiever dan de LTE uitvoeringen.SWALLOW WINGER TAIL:
De SWALLOW WINGER TAIL zorgt voor controle, progressieve turns en een verbeterde pop. Omdat de tail wat breder maakt het dit board wat beter geschikt voor kleine golven. 

 

Het board komt met een setje thruster fins van K4.
Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha