0
Hindeloopen
Katwijk

Amplid Big Kahuna 23/25

Big Feet, Big Fun!Grote schoenen vraagt maar om 1 oplossing een breed board. De Big Kahuna is met een breedte van 27,6cm z'n board. Heb je maat 46+ dan is dit het board wat je moet hebben. Zo simpel is het. De tapered shape van de Big Kahuna, de zachte elliptische neus en de geaccentueerde swallowtall transformeren dit deck in een poederf.. Laat meer zien
  • Prijs:
    €650,00
Lengte in cm Webshop Katwijk Hindeloopen
161 cm 1 stuk 1 stuk

Beschikbare opties:

Amplid Big Kahuna 23/25 - Snowboards - Big Kahuna 23/25 - Amplid

Amplid Big Kahuna 23/25

Big Feet, Big Fun!

Grote schoenen vraagt maar om 1 oplossing een breed board. De Big Kahuna is met een breedte van 27,6cm z'n board. Heb je maat 46+ dan is dit het board wat je moet hebben. Zo simpel is het. De tapered shape van de Big Kahuna, de zachte elliptische neus en de geaccentueerde swallowtall transformeren dit deck in een poederfloatmachine. De gladde sidecut zorgt voor perfecte grip op geprepareerde pistes.

Over het merk: Amplid
Amplid is in 2005 opgericht door 2 vrienden Peter Bauer en Anian Thrainer. Deze twee vrienden hadden hetzelfde doel en dat was: steeds betere ski’s en snowboards bedenken en maken!
Amplid is een bedrijf dat erg bewust en begaan is met hun omgeving. Dit laten ze blijken door alle materialen waar meegewerkt wordt van niet verder weg mogen komen dan 300 kilometer van hun fabriek. Dit doen ze omdat er op deze manier minder uitstoot van vieze gassen in de lucht komt voor het transport van deze producten.
Ook probeert Amplid zo veel mogelijk milieuvriendelijke materialen te gebruiken, een mooie quote die ze gebruiken luidt: Because at the end of the day, anything we can do to keep the mountains white is
just good business sense!


Snowboard Specificaties
Niveau Gevorderd / Expert
Type Freeride
Profiel Camber
Vorm Directional
Flex Medium / Stijf
Gender Unisex

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha