0
Hindeloopen
Katwijk
 • -30% Amplid Singular 23/24 -Sale - Singular 23/24 - Amplid

Amplid Singular 23/24

Dit is de perfecte "daily driver", voor iedereen die van alles wat wil!Met dit board kan je als een raket van de vers geprepareerde pistes, freestylen in het park of zonder moeite genieten van poeder tot je heupen. In de core van het board wordt gebruik gemaakt van de HEX02 technologie, hierbij wordt de relatief zware hout constructie op sommi.. Laat meer zien
 • Speciale prijs:
  €460,00
  Oude prijs:
  €660,00
  U bespaart:
  30%
Lengte in cm Webshop Katwijk Hindeloopen
148 cm 1 stuk 1 stuk
158 cm 1 stuk 1 stuk

Beschikbare opties:

Lengte in cm

Amplid Singular 23/24 - Sale - Singular 23/24 - Amplid

Amplid Singular 23/24

Dit is de perfecte "daily driver", voor iedereen die van alles wat wil!

Met dit board kan je als een raket van de vers geprepareerde pistes, freestylen in het park of zonder moeite genieten van poeder tot je heupen. 

In de core van het board wordt gebruik gemaakt van de HEX02 technologie, hierbij wordt de relatief zware hout constructie op sommige plekken vervangen door een lichter composiet. Hierdoor verdwijnt het zwaai gewicht.

Door het hele board loopt een smalle carbon strook, dit zorgt voor behoorlijk wat extra pop in het board

Door gebruik te maken van Quadrax glas ervaar je veel respons zonder in te leveren in speelsheid.

Let op! Elke maat komt met zijn eigen kleur!


Shape snowboard: Directional

Een Directional heeft juist wel een voorkeur. Niet alleen kan de vorm verschillen, maar ook het profiel van het board kan aan de voorkant anders zijn dan aan de achterkant. Het voordeel hiervan is juist dat hij perfect gemaakt wordt voor 1 specifieke rijrichting. Dit is vaak het geval bij Freeride boards.


Over het merk: Amplid

Amplid is in 2005 opgericht door 2 vrienden Peter Bauer en Anian Thrainer. Deze twee vrienden hadden hetzelfde doel en dat was: steeds betere ski’s en snowboards bedenken en maken!

Amplid is een bedrijf dat erg bewust en begaan is met hun omgeving. Dit laten ze blijken door alle materialen waar meegewerkt wordt van niet verder weg mogen komen dan 300 kilometer van hun fabriek. Dit doen ze omdat er op deze manier minder uitstoot van vieze gassen in de lucht komt voor het transport van deze producten.

Ook probeert Amplid zo veel mogelijk milieuvriendelijke materialen te gebruiken, een mooie quote die ze gebruiken luidt: Because at the end of the day, anything we can do to keep the mountains white is just good business sense!

Snowboard Specificaties
Niveau Gevorderd / Expert
Type Allmountain
Profiel Camber
Vorm Directional
Flex Medium
Gender Unisex

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha