0
Hindeloopen
Katwijk
 • -45% Amplid GoGo Wms 19/20 -End Of Season Sale - GoGo Wms 19/20 - Amplid

Amplid GoGo Wms 19/20

Een heerlijk boardje om mee te leren snowboarden en nog jaren door te groeien: De Amplid GoGo! Wat de producent zegt:De Amplid GoGo is een flexibel en makkelijk te board snowboard voor dames. Het board heeft een Hybrid V en is niet al te stijf daardoor zal je niet snel happen en wordt het boarden een stuk aangenamer. Door een camber onder.. Laat meer zien
 • Speciale prijs:
  €220,00
  Oude prijs:
  €400,00
  U bespaart:
  45%
Lengte in cm Webshop Katwijk Hindeloopen

Beschikbare opties:

Lengte in cm

Amplid GoGo Wms 19/20 - End Of Season Sale - GoGo Wms 19/20 - Amplid

Amplid GoGo Wms 19/20

Een heerlijk boardje om mee te leren snowboarden en nog jaren door te groeien: De Amplid GoGo!


 Wat de producent zegt:

De Amplid GoGo is een flexibel en makkelijk te board snowboard voor dames. Het board heeft een Hybrid V en is niet al te stijf daardoor zal je niet snel happen en wordt het boarden een stuk aangenamer. Door een camber onder de voeten heb je genoeg grip op snelheid en het boar dis speels genoeg om mee in het park te gaan boarden maar ook off piste is geen probleem.


Type snowboard: Freestyle

Een freestyle snowboard is vooral speels en erg vergevings gezind. Een freestyle board gebruikt voor rails en boxes en jumps hebben een flat of rocker profiel. In de halfpipe is een camber voor zijn precisie een geschikt.  


Vorm snowboard: Directional Twin

Met een Directional Twin rijdt je een board die in vorm wel een duidelijke voor en achterkant heeft, maar waar de bindingen wel in het midden staan. In de praktijk is dit board zowel over je linker als rechter voet te rijden maar verschilt het board (licht) in performance hierbij. Mocht je in de positie komen dat je switch rijdt dan kan je gemakkelijk terugdraaien.


Profiel snowboard: Hybrid rocker

De laatste jaren zien we erg veel hybride shapes waarbij een rocker en camber met elkaar worden gecombineerd om zo het beste van beide samen te krijgen. De hybride rocker kenmerkt zicht door rocker tussen de bindingen en dan weer camber naar de nose en tail toe. Voorbeelden zijn de EC2 BTX C2btx van Libtech of de flying V van Burton vorm van burton.

De rocker tussen de bindingen zorgt voor zeer veel draaigemak en voor drijfvermogen in de poeder, terwijl de camber naar de nose en tail toe juist weer zorgt voor grip op de piste en stabiliteit.

Over het algemeen voelen deze boards qua rij eigenschappen het meest als een rocker snowboard maar dan met vergrootte stabiliteit en gripgevoel dankzij de camber in nose en tail.

Deze shapes zijn zeer in trek bij de allmountain snowboarders die alle aspecten van het snowboarden leuk vinden, zowel freestyle als freeride, of gewoon lekker pistes cruisen.

Voordelen

•        Allmountain (zowel freestyle als freeride)

•        Gemakkelijke kantewissel

•        Goede float in de poeder

•        Meer grip en pop dan een gewoon rocker snowboard

Nadelen

•        Iets minder grip en stabiliteit dan een camber snowboard

Over het merk: Amplid

Amplid is in 2005 opgericht door 2 vrienden Peter Bauer en Anian Thrainer. Deze twee vrienden hadden hetzelfde doel en dat was: steeds betere ski’s en snowboards bedenken en maken!


Amplid is een bedrijf dat erg bewust en begaan is met hun omgeving. Dit laten ze blijken door alle materialen waar meegewerkt wordt van niet verder weg mogen komen dan 300 kilometer van hun fabriek. Dit doen ze omdat er op deze manier minder uitstoot van vieze gassen in de lucht komt voor het transport van deze producten. 144148
overall length (mm)14401480
nose length (mm)220220
running length (mm)10101050
tail length (mm)210210
waist width (mm)240244
nose width (mm)280285
tail width (mm)280285
sidecut depth (mm)2020.5
sidecut radius (m)6.56.8
stance position5 back5 back
nose radius (mm)400400
tail radius (mm)400400
ref stance (cm)53 (49 - 57)54 (50 - 58)
camberHybrid-VHybrid-V
approx weight (kg)2.32.4
rider weight-range (kg)44-6452-72
active surface area (cm2)36203790

Ook probeert Amplid zo veel mogelijk milieuvriendelijke materialen te gebruiken, een mooie quote die ze gebruiken luidt: Because at the end of the day, anything we can do to keep the mountains white is just good business sense!


Snowboard Specificaties
Niveau Beginner / Gevorderd
Type Freestyle
Profiel Hybrid Rocker
Vorm Directional Twin
Flex Soft / Medium
Gender Dames

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha