0
Hindeloopen
Katwijk
 • -9% Amplid Killswitch 23/25 -Sale - Killswitch 23/25 - Amplid

Amplid Killswitch 23/25

Voor wie is de Amplid Kill Switch bedoeld?Als je door de Future Shapes-lijn van Amplid bladert, vermoeden we dat je iets atypisch en spannends wilt. De Amplid Kill Switch voldoet hier zeker aan, maar is iets minder radicaal dan sommige van zijn kortere, stuggere broeders. Het is ook een van de meer veelzijdige modellen in het assortiment, ook al is.. Laat meer zien
 • Speciale prijs:
  €590,00
  Oude prijs:
  €650,00
  U bespaart:
  9%
Lengte in cm Webshop Katwijk Hindeloopen
158 cm 1 stuk 1 stuk

Beschikbare opties:

Amplid Killswitch 23/25 - Sale - Killswitch 23/25 - Amplid

Amplid Killswitch 23/25

Voor wie is de Amplid Kill Switch bedoeld?

Als je door de Future Shapes-lijn van Amplid bladert, vermoeden we dat je iets atypisch en spannends wilt. De Amplid Kill Switch voldoet hier zeker aan, maar is iets minder radicaal dan sommige van zijn kortere, stuggere broeders. Het is ook een van de meer veelzijdige modellen in het assortiment, ook al is hij voornamelijk ontworpen voor poeder.


Over het merk: Amplid
Amplid is in 2005 opgericht door 2 vrienden Peter Bauer en Anian Thrainer. Deze twee vrienden hadden hetzelfde doel en dat was: steeds betere ski’s en snowboards bedenken en maken!
Amplid is een bedrijf dat erg bewust en begaan is met hun omgeving. Dit laten ze blijken door alle materialen waar meegewerkt wordt van niet verder weg mogen komen dan 300 kilometer van hun fabriek. Dit doen ze omdat er op deze manier minder uitstoot van vieze gassen in de lucht komt voor het transport van deze producten.
Ook probeert Amplid zo veel mogelijk milieuvriendelijke materialen te gebruiken, een mooie quote die ze gebruiken luidt: Because at the end of the day, anything we can do to keep the mountains white is
just good business sense!


Snowboard Specificaties
Niveau Gevorderd / Expert
Type Freeride
Profiel Camber
Vorm Directional
Flex Medium / Stijf
Gender Unisex

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha