0
Hindeloopen
Katwijk

Amplid Surfari 23/25

The surfie style voor de poeder!De retro-uitziende vorm van de Surfari verbergt een prestatieniveau dat grenst aan ultieme. Ja, de lange neus en swallowtall zullen leiden tot poederdagen waar nog jaren over gesproken wordt in de bar, maar de lange effectieve rand en serieuze camber vergrendelen de kant van het board alsof het op rails rijdt. De res.. Laat meer zien
  • Prijs:
    €840,00
Lengte in cm Webshop Katwijk Hindeloopen
157 cm 1 stuk 1 stuk

Beschikbare opties:

Lengte in cm

Amplid Surfari 23/25 - Snowboards - Souly Surfari 23/25 - Amplid

Amplid Surfari 23/25

The surfie style voor de poeder!

De retro-uitziende vorm van de Surfari verbergt een prestatieniveau dat grenst aan ultieme. Ja, de lange neus en swallowtall zullen leiden tot poederdagen waar nog jaren over gesproken wordt in de bar, maar de lange effectieve rand en serieuze camber vergrendelen de kant van het board alsof het op rails rijdt. De responsiviteit is ook zeer direct, waardoor dit perfect geschikt is voor meer veeleisende rijders.
Mensen praten vaak over surfpoeder; nou met dit board kan je dit bereiken. Naast een perfecte off piste eigenschappen kan je dit board ook heerlijk rijden op de piste.

Over het merk: Amplid

Amplid is in 2005 opgericht door 2 vrienden Peter Bauer en Anian Thrainer. Deze twee vrienden hadden hetzelfde doel en dat was: steeds betere ski’s en snowboards bedenken en maken!
Amplid is een bedrijf dat erg bewust en begaan is met hun omgeving. Dit laten ze blijken door alle materialen waar meegewerkt wordt van niet verder weg mogen komen dan 300 kilometer van hun fabriek. Dit doen ze omdat er op deze manier minder uitstoot van vieze gassen in de lucht komt voor het transport van deze producten.
Ook probeert Amplid zo veel mogelijk milieuvriendelijke materialen te gebruiken, een mooie quote die ze gebruiken luidt: Because at the end of the day, anything we can do to keep the mountains white is just good business sense!

Snowboard Specificaties
Niveau Gevorderd / Expert
Type Allmountain
Profiel Camber
Vorm Directional
Flex Medium / Stijf
Gender Unisex

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha