0
Hindeloopen
Katwijk

RRD ACE 5 2 LTE Y26

De RRD ACE is directional kite surfboard. Gemaakt om het maximale uit gemiddelde condities te halen. Dit snel planerende, vlak water board is gemaakt om snel veel snelheid te maken om zo veel plezier hebben op de dagen dat de golven niet heel hoog zijn. Dit board is geschikt voor weinig wind en voornamelijk vlak water. De klassieke shape met een wi.. Laat meer zien
  • Prijs:
    €999,00
Webshop Katwijk Hindeloopen
5 stuks

Verlanglijst Product vergelijk

RRD ACE 5 2 LTE Y26 - Directional - ACE 5 2 LTE Y26 - RRD

RRD ACE 5'2 LTE Y26

De RRD ACE is directional kite surfboard. Gemaakt om het maximale uit gemiddelde condities te halen. Dit snel planerende, vlak water board is gemaakt om snel veel snelheid te maken om zo veel plezier hebben op de dagen dat de golven niet heel hoog zijn. Dit board is geschikt voor weinig wind en voornamelijk vlak water. De klassieke shape met een wijde outline en gemiddeld volume zorgt dat je makkelijk op snelheid blijft en zo nog even een extra turn kan doen op de golf. 

Features:
  • Ronde outline om beter te sturen en een betere golf rij potentie.
  • Mono-concave boeg met een kleine tail kick, voor extra controle in choppy water.
  • Een rechte rocker en een kleine nose lift om de planeer potentie en top snelheid te verhogen.
  • Niet al te dikke rails om zo goed mogelijk te sturen. 

Fish Tail:

De fish tail zorgt voor een diepe V. Dit geeft je board meer controlen en net iets meer grip in je bochten. Een fish tail komt het beste tot zijn recht als de golven wat lager zijn en de wind niet al te hard is. Met zo'n aanwezige fish tail als bij de ACE zul je merken dat het board stijver aanvoelt als je de transitie van rail naar rail maakt.
 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha