0
Hindeloopen
Katwijk

RRD Barracuda Classic Y26

De Barracuda is een snel board en gemaakt om full power te gaan. Ondanks dit is het board voor Y26 ook een echte all rounder geworden. Hierdoor kan dit board het enigste board zijn dat je nodig hebt. Het board is ontwikkeld in Kaapstad en uiterst geschikt voor zowel lichte wind als harde wind. De Barracuda is snel, heeft veel grip en houd zich staa.. Laat meer zien
  • Prijs:
    €1.099,00
Lengte in ft Webshop Katwijk Hindeloopen

Beschikbare opties:

Lengte in ft

Verlanglijst Product vergelijk

RRD Barracuda Classic Y26 - Directional - Barracuda Classic Y26 - RRD

RRD Barracuda Classic Y26

De Barracuda is een snel board en gemaakt om full power te gaan. Ondanks dit is het board voor Y26 ook een echte all rounder geworden. Hierdoor kan dit board het enigste board zijn dat je nodig hebt. Het board is ontwikkeld in Kaapstad en uiterst geschikt voor zowel lichte wind als harde wind. De Barracuda is snel, heeft veel grip en houd zich staande in de meest extreme condities.

Features:
  • Een smalle pintail winger tail voor veel grip en oneindige turn mogelijkheden.
  • Volledig mono-concave met rocker bij de tail. Snel planeren en controle in choppy water.
  • Volume zit in het midden tussen de voeten, dit zorgt voor veel drijfvermogen en momentum houden met lagere snelheden.
  • Dunne rails van voor naar achter. Zo heb je maximale grip met snelheid en wordt het volume laag gehouden om gewicht te besparen.

Classic PU:
Deze constructie is ontwikkeld om een echt surfboard gevoel te geven en om volledige controle te houden in choppy water. Deze constructie is geschikt voor iedereen die er van houd om een puur surfgevoel onder de voeten te hebben.

Afmetingen:
5’8″x 18 ¾” “x 2 ⅛   24 LTS
5’10″x 19 “x 2 ¼”     26 LTS

Round Winger Tail:
Maximale tractie en controle tijdens het surfen. Dit is de smalste tail van alle standaard surfboard shapes. Door de smalle tail heb je makkelijk grip op het water en voelt de turn constant aan. Dit design zorgt voor een goede water flow over de tail van het board, hierdoor hou je het board makkelijk in de turn en schiet het board niet ineens bij je vandaan.


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha