0
Hindeloopen
Katwijk

RRD Kiatta Y26 2022 PRO

De Kiatta is het beste allround board in de range van RRD, het maakt niet uit wat de condities zijn. Het is het perfecte board voor iedereen die opzoek is naar een board dat alles kan. De iconische shape  is perfecte voor de kleinere en medium grote golven. De square tail, brede neus en lange rails zorgen voor ultieme controle, maar ook voor h.. Laat meer zien
  • Prijs:
    €1.399,00
Lengte in ft Webshop Katwijk Hindeloopen
5'6" 5 stuks
5'8" 5 stuks

Beschikbare opties:

Lengte in ft

Verlanglijst Product vergelijk

RRD Kiatta Y26 2022 PRO - Directional - Kiatta Y26 2022 PRO - RRD

RRD Kiatta Y26 2022 PRO

De Kiatta is het beste allround board in de range van RRD, het maakt niet uit wat de condities zijn. Het is het perfecte board voor iedereen die opzoek is naar een board dat alles kan. De iconische shape  is perfecte voor de kleinere en medium grote golven. De square tail, brede neus en lange rails zorgen voor ultieme controle, maar ook voor het maken van snelle turns. Ondanks dat de tail wat breder is geeft het nog een los gevoel. De brede tail in combinatie met de rails zorgen dat jij dit board soepel turns kunt maken.

Features:
  • De bredere neus zorgt voor een grotere gebruik range.
  • De square tail zorgt voor controle en snel planeren in alle condities.
  • Dunne rails van voor naar achter.
  • Thruster vin setup, om radicale turns te maken in alle golven.

Afmetingen:
5’6″x19 ¼”x2 ¼ “ | 25 LTS
5’8″x19 ¾” x2 ⅜” | 28 LTS

PRO-Technologie:
De PRO-Technologie is een super vooruitstrevende technologie waarbij RRD als enige merk gebruik maakt van Hi Density Moulded Core in Kiteboards. Hierbij wordt de core van deze boards in een mal omlegd met een een ander soort kunststof. Door dit proces is de core van deze boards veel sterker dan de bekende CNC-productie. Door dit proces zou het zelfs mogelijk zijn om te surfen op de core zonder laminatie! Door de Carbon stringer en rails heeft dit board een super comfortabele feeling en is deze net even lichter en progressiever dan de LTE uitvoeringen.

Square Tail:
De square tail zorgt vooral voor stabiliteit. Doordat de tail zo breed is, is er weinig curve in de rails. Dit betekent veel snelheid en controle. De hoeken van de square tail bijten zich vast in de golf om zo korter te kunnen draaien en sneller van richting te veranderen.


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha